Att jobba i Sibbo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster och kundinriktad service samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen.

Bild: Suvi Suovaara

Hela personalen får vara med om att förnya Sibbo kommuns verksamhet och våra sätt att arbeta. För att kunna utveckla och förnya vår verksamhet på ett omfattande sätt behöver vi sakkunnig personal. Därför satsar vår arbetsgemenskap på lärande, trivsel och välmående.

För oss är det viktigt att våra anställda är yrkeskunniga inom sina branscher. Utvecklingsvilja, självstyrande arbetsgrepp, breda språkkunskaper samt goda interaktions- och samarbetsfärdigheter är också uppskattade. Hos oss får du också uppmuntring och stöd när du vill utveckla dina kunskaper inom dessa områden.

När du jobbar hos Sibbo kommun får du anta intressanta utmaningar, lära dig nya saker och utveckla ditt kunnande – göra ett betydelsefullt arbete.