Visit Sibbo

Koppla av och upplev natur, skärgård och landsbygd. Njut av lugnet i Sibbo Storskogs nationalpark eller hoppa upp på hästryggen och rid mellan böljande sädesfält. Plaska omkring på badstränderna eller upplev skärgården ombord på en RIB-båt. Fånga fisk, spela golf, skida, kasta frisbee på en frisbeegolfbana eller klättra högt bland träden i äventyrsparken.

Upplev känslan av en medeltida värld vid Sibbo gamla kyrka och låt dig hänföras av det enastående kulturlandskapet som den gamla och nya kyrkan tillsammans bildar. Eller ta en promenad bland byggnaderna som en gång i tiden tillhörde Nickby sinnessjukhus – tusentals patienter har traskat längs samma stråk.

Njut av konserter, konstutställningar eller egenartade byaevenemang. Shoppa i småbutiker och specialaffärer.

På webbplatsen Visit Sipoo hittar du café- och restaurangtjänster, inkvarteringstjänster och fritids- och upplevelsetjänster vilka du kan njuta av i Sibbo.

South by Cycle är cyklistens skattkammare

Längs med leden som går genom Nyland och Kymmene-dalen finns unika naturskatter, kulturhistoria och lantlig romantik. Grusvägarna för cyklisten från bygd till bygd, genom skogar och sidovägar, och kombinerar tjänster från vildmarksbodar till boutique-hotell och från gourmetmenyer till vildmarkskök.

Läs mer

Sibbo storskogs Hop-On Hop-Off-buss har avslutat sin trafik för år 2022

Bussen skjutsade vandrare till Sibbo storskogs nationalpark på lördagar och söndagar från maj till slutet av september. Tjänsten ordnades i samarbete med Taksikuljetus Oy. Tack till alla passagerare!

Som bäst planeras en fortsättning för 2023.