Visit Sibbo

Koppla av och upplev natur, skärgård och landsbygd. Njut av lugnet i Sibbo Storskogs nationalpark eller hoppa upp på hästryggen och rid mellan böljande sädesfält. Plaska omkring på badstränderna eller upplev skärgården ombord på en RIB-båt. Fånga fisk, spela golf, skida, kasta frisbee på en frisbeegolfbana eller klättra högt bland träden i äventyrsparken.

Upplev känslan av en medeltida värld vid Sibbo gamla kyrka och låt dig hänföras av det enastående kulturlandskapet som den gamla och nya kyrkan tillsammans bildar. Eller ta en promenad bland byggnaderna som en gång i tiden tillhörde Nickby sinnessjukhus – tusentals patienter har traskat längs samma stråk.

Njut av konserter, konstutställningar eller egenartade byaevenemang. Shoppa i småbutiker och specialaffärer.

På webbplatsen Visit Sipoo hittar du café- och restaurangtjänster, inkvarteringstjänster och fritids- och upplevelsetjänster vilka du kan njuta av i Sibbo.

Gör en virtuell rundtur i Ådalen och Östanåparken

Vill du vandra i det soliga området Sibbo Ådal, betrakta den gamla jugendarkitekturen i Östanåparken eller till exempel titta in i den ikoniska Festsalen? Välkommen med på en virtuell rundtur till de somriga landskapen i Ådalen och Östanåparken i Nickby!

Klicka in dig på en virtuell rundtur

Storskogsporten – en ny ingångsport till Sibbo storskog

Har du saknat mångsidiga tjänster som får dig att koppla loss från vardagen i Sibbo storskog? Din önskan har blivit hörd, för under denna sommar börjar man i utkanten av Sibbo storskog, i Hindsby, bygga en ny ingångsport med tjänster som ger dig oförglömliga naturupplevelser och en möjlighet att koppla loss från vardagen på dagsutflykter och även då du vill vistas lite längre.

 

Läs mer här