Visit Sibbo

Koppla av och upplev natur, skärgård och landsbygd. Njut av lugnet i Sibbo Storskogs nationalpark eller hoppa upp på hästryggen och rid mellan böljande sädesfält. Plaska omkring på badstränderna eller upplev skärgården ombord på en RIB-båt. Fånga fisk, spela golf, skida, kasta frisbee på en frisbeegolfbana eller klättra högt bland träden i äventyrsparken.

Upplev känslan av en medeltida värld vid Sibbo gamla kyrka och låt dig hänföras av det enastående kulturlandskapet som den gamla och nya kyrkan tillsammans bildar. Eller ta en promenad bland byggnaderna som en gång i tiden tillhörde Nickby sinnessjukhus – tusentals patienter har traskat längs samma stråk.

Njut av konserter, konstutställningar eller egenartade byaevenemang. Shoppa i småbutiker och specialaffärer.

På webbplatsen Visit Sipoo hittar du café- och restaurangtjänster, inkvarteringstjänster och fritids- och upplevelsetjänster vilka du kan njuta av i Sibbo.

Cykeläventyret i Sibbo 25.9.-2.10.2022

Bege dig ut på ett eget cykeläventyr i Sibbo! Cykelutmaningen kat utföras mellan 25.9. och 2.10 och förutom fantastiska höstlandskap erbjuds läckenheter av lokala företag vid South by Cycle -rutten.

Läs mer

Sibbo storskog Hop-On Hop-Off-buss är åter i trafik!

Sibbo storskog Hop-On Hop-Off-buss skjutsar igen vandrare till naturen från 7 maj till 25 september. Kolla in den förnyade rutten och tidtabellerna via länken nedan.

Läs mer

South by Cycle är en skattkammare för cyklister

Rutten går genom Nyland och Kymmenedalen och erbjuder unika naturskatter, kulturhistoria och landsbygdsromantik. Grusvägar tar cyklaren från ort till ort genom skogar och småvägar. Rutten kombinerar tjänster från enkla vindskydd till boutiquehotell och från avsmakningsmenyer till kreationer från friluftskök.

Läs mera om rutten (endast på finska)

Gör en virtuell rundtur i Ådalen och Östanåparken

Vill du vandra i det soliga området Sibbo Ådal, betrakta den gamla jugendarkitekturen i Östanåparken eller till exempel titta in i den ikoniska Festsalen? Välkommen med på en virtuell rundtur till de somriga landskapen i Ådalen och Östanåparken i Nickby!

Klicka in dig på en virtuell rundtur