Business Sipoo

Sibbo ligger strax intill huvudstadsregionen och är en av de snabbast växande kommunerna i Finland. I den aktiva, tvåspråkiga kommunen är arbetskraften exceptionellt välutbildad, och huvudstadsregionens hela köpkraft ligger bara ett stenkast bort.

Sibbo erbjuder sina företagare strålande möjligheter att bilda nätverk, gå ut på de internationella marknaderna och skapa framgång i en havsnära miljö med stark influens av huvudstadsregionen. En smidig kommunorganisation samt flexibel och individuell betjäning jämnar vägen och ger mervärde för ny näringsverksamhet.

Kostnadsfri företagsrådgivning

Sibbo kommun erbjuder rådgivning för företagare och personer som ämnar bli företagare. Tjänsten produceras i samarbete med Utvecklingscentret för Mellersta Nyland (Keuke).

Keukes sidor

Ta kontakt med näringsenheten

Har du frågor om Sibbo resandet? Ta kontakt med koordinator Virna Vilander, tel. 040 185 49 79 eller business@sipoo.fi

Information för företagare

Företagarna är viktiga för kommunens utveckling och Sibbo kommun hjälper i frågor som berör start och utveckling av företag. Sibbo kommun hjälper företaget att etablera sig i kommunen och gör aktivt företagssamarbete bl.a. genom att ordna regelbundna företagsträffar, gemensamt deltagande i mässor och erbjuda möjligheter till gemensam marknadsföring.

Näringsprogrammet

Vårt mål är att göra företagande enkelt i Sibbo. Kommunstyrelsen har vid sitt möte 21.8.2018 godkänt Näringsprogrammet 2018–2023.

Helsinki Ring of Industry

Sibbo gör internationell etableringsmarknadsföring tillsammans med de andra Kuuma-kommunerna. Bekanta dig med Helsinki Ring of Industry.