Välkommen till Sibbos webbtjänst!

Sibbo är härligt nära till naturen – till skog, sjöar, klippor och betesmarker. De natursköna vyerna och det unika läget lockar nya invånare och turister till kommunen. Här kan du njuta av såväl lugnet på landet som av huvudstadsregionens hetsiga puls.

Sibbo är en energisk kommun med välfungerande tjänster. Utbildningstjänsterna, dagvården och hälsovårdstjänsterna är av hög kvalitet och lätt tillgängliga. Tack vare de goda trafikförbindelserna kan man även smidigt pendla till närliggande orter.

Kom och börja din dag på skogsstigen!

Tjänster

 

Sibbo fyller 670 år

Sibbos 670-årsjubileum firas i september.

Under Sibbo-veckan 19-25.9.2022 kan du bland annat bekanta dig med skärgården, smaka på Sibbo-bakelsen, njuta av rap-musik eller jazzens rytmer. Stämningsfull körsång ljuder från Festsalen och på Nickby idrottsplan sätts människor i alla åldrar i rörelse.

Läs mera på Sibbo-veckans webbplats

Bussen till Sibbo storskog kör igen nu på veckoslutet

Sibbo storskog Hop-On Hop-Off-buss skjutsar igen vandrare till naturen från 7 maj till 25 september. Kolla in den förnyade rutten och tidtabellerna via länken nedan.

Mera om Sibbo Storskog Hop-On Hop-Off -busslinjen

Kom och jobba med oss!

Arbetet i Sibbo kommun erbjuder en möjlighet att anta nya och intressanta utmaningar, vara med och utveckla den växande kommunen, lära sig nya saker och få ännu mera omväxlande arbetsuppgifter.

Bekanta dig med våra lediga arbetsplatser

Evenemang