Kortjobb och rekrytering av vikarier

Kortjobb och rekrytering av vikarier

Vi söker ofta vikarier till skolor, småbarnspedagogik och social- och hälsotjänster. Vikariatens längd varierar mellan en dag och flera veckor.

Hos oss får du också en möjlighet att samla arbetserfarenhet. Du kan jobba då när det passar för dig.

Vi meddelar om lediga vikariaten till våra intervjuade vikarier.

Närvårdare och sjukskötare

Vi söker vikarier och extrapersonal till 1-3 månader långa vikariat eller början enligt överenskommelse. Mest behövs det närvårdare men även sjukskötare behövs för kortare och längre vikariat.

Vi förutsätter att du har yrkeskunnande och behörighet eller lämpliga studier inom branschen för uppgiften. Vi hoppas också att du är positiv och har initiativförmåga samt kan arbeta flexibelt i ett team. Sökande som studerar social- och hälsovård beaktas (t.ex. sjukskötar- eller hälsovårdarstuderanden ska ha minst 140 sp.).

Vi värdesätter förmåga att kommunicera på bägge inhemska språken samt arbets- eller praktikerfarenhet på branschen.

Fyll i din ansökan för vikariat via Kommunrekrys sidor.

Kom vänligen ihåg att ange vilka uppgifter du främst är intresserad av. Du kan också bifoga din CV. Vi kontaktar alla sökanden personligen.

Barnskötare

I första hand söker vi barnskötare och daghemsassistenter, men det kan finnas även kortjobb vikariat som lärare inom småbarnspedagogik. Vikariatens längd varierar mellan en dag och flera veckor. När du jobbar som vikarie kan du själv bestämma vilka daghem och förskolor du vill jobba i. Vi använder en tillgänglighetskalender i vilken du kan själv fastställa de dagar du är tillgänglig för arbete.

Om du har tidigare erfarenhet av arbete bland barn och unga eller utbildning på branschen är det en fördel, men hos oss får du också en möjlighet att samla arbetserfarenhet. Vi förutsätter att vikarierna inom småbarnspedagogiken har fyllt 18 år. Vi begär även ett giltigt straffregisterutdrag.

Fyll i din ansökan för vikariat via Kommunrekrys sidor.

Vi intervjuar vikarier enligt behov. Efter intervjun har du en möjlighet att ta emot jobberbjudanden antingen per textmeddelande eller via Kommunrekrys vikariekalender.

Lärare

Om du är intresserad av att jobba i skolor, kan du vara i kontakt direkt med skolans rektor. Även vikariat som skolgångshandledare eller ledare för morgon- och eftermiddagsverksamheten erbjuds av skolor.

Gör så här

Mer information om kortjobb kan du kontakta oss per e-post rekry@sibbo.fi.

Du hittar våra lediga arbetsplatser från Kommunrekry och våra egna webbsidor.