Kortjobb och rekrytering av vikarier

Kortjobb och rekrytering av vikarier

Vi söker ofta vikarier till skolor och småbarnspedagogik. Vikariatens längd varierar mellan en dag och flera veckor.

Hos oss får du också en möjlighet att samla arbetserfarenhet. Du kan jobba då när det passar för dig.

Barnskötare

I första hand söker vi barnskötare och daghemsassistenter. Vikariatens längd varierar mellan en dag och flera veckor. När du jobbar som vikarie kan du själv bestämma vilka daghem och förskolor du vill jobba i. Vi använder en tillgänglighetskalender i vilken du kan själv fastställa de dagar du är tillgänglig för arbete.

Om du har tidigare erfarenhet av arbete bland barn och unga eller utbildning på branschen är det en fördel, men hos oss får du också en möjlighet att samla arbetserfarenhet. Vi förutsätter att vikarierna inom småbarnspedagogiken har fyllt 18 år. Vi begär även ett giltigt straffregisterutdrag.

Fyll i din ansökan för vikariat inom småbarnspedgogik via SarastiaRekry, nu för tiden Tempore.

Lärare

Om du är intresserad av att jobba i skolor, kan du vara i kontakt direkt med skolans rektor. Även vikariat som skolgångshandledare eller ledare för morgon- och eftermiddagsverksamheten erbjuds av skolor.

Gör så här

Mer information om kortjobb kan du kontakta Sibbo kommuns rekrytering och söka vikariat inom småbarnspedgogik via SarastiaRekry, SarastiaRekrys hemsida är nu Tempores hemsida och sidan kommer att uppdateras under hösten https://tempore.fi/tule-keikkalaiseksi/

Du hittar våra lediga tillfällig och ordinarie arbetsplatser från våra webbsidor samt Kommunrekry-sidor.