Sibboveckans program och hemsida publiceras

Under veckan kan du bland annat bekanta dig med Sibbo folkdräkt och historiska objekt, lyssna på traditionell spelmansmusik, prova på olika grenar i mobilitetsveckans tecken och leda lågstadieelever till discons värld i Allaktivitetshallen. Veckan kulminerar i den traditionella höstmarknaden som Sibbo Ungdomsförening ordnar i Nickby. Det är möjligt att spana in Sibbe-vargen i tillställningar och smaka på Sibbobakverket i olika sammanhang.

Under temaveckan uppmuntras Sibboföretag att publicera sina evenemang i kommunens evenemangskalender under kategorin Sibboveckan och ordna egna jippon eller erbjudanden under Sibboveckan. Från Sibboinfo kan företagen hämta dekaler som de kan fästa vid sin affärslokal och på det sättet meddela kommuninvånarna att företaget deltar i Sibboveckan. Evenemangets logotyp hittar du i mediabanken på evenemangets hemsida.

Mer information:

Evenemangets webbplats 

Evenemangskalender

SibboInfo Nickby och Söderkulla

Servicecheferna för ungdoms-, idrotts-, kultur- och bibliotekstjänsterna, näringslivs- och sysselsättningscheferna samt kundbetjäningscheferna inom sektorn för vardag och fritid och Sibbo institut personal

Specialplanerare Elina Halla, elina.halla@sibbo.fi, 050 598 3083

 

Senast uppdaterad 06.09.2023