Sipoo-viikon ohjelma ja nettisivu julkaistu

Viikon aikana voit esimerkiksi tutustua Sipoon perinnepukuun ja historiallisiin kohteisiin, kuulla perinteistä pelimannisoittoa, liikkua eri lajeissa Liikkujan viikon merkeissä ja ohjata alakouluikäiset kunnon discoilun maailmaan Monitoimihallilla. Tapahtumaviikko huipentuu Sibbo Ungdomsföreningin järjestämiin perinteisiin syysmarkkinoihin Nikkilässä. Sibbe-suden saattaa bongata tapahtumien väkijoukossa ja Sipoo-leivosta saattaa päästä maistamaan eri yhteyksissä.

Sipoolaiset yritykset ovat tervetulleita teemaviikon ajan julkaisemaan tapahtumiaan kunnan tapahtumakalenterissa Sipoo-viikko -kategorian alla ja kehittämään omia Sipoo-viikko tempauksiaan tai tarjouksiaan viikon ajalle. SipooInfoista voi noutaa ennen tapahtumaa tarran esille liiketilaansa, jolla viestiä, että on mukana Sipoo-viikon menossa. Tapahtuman logon löydät mediapankista tapahtuman nettisivuilta.

Lisätietoja:

Tapahtuman nettisivut

Tapahtumakalenteri

SipooInfot Nikkilä ja Söderkulla

Arjen ja vapaa-ajan toimialan nuoriso-, liikunta-, kirjasto-, kulttuuri- elinkeino-, työllisyys-, ja asiakaspalvelupäälliköt sekä Sipoon opiston henkilökunta

Erityissuunnittelija Elina Halla, elina.halla@sipoo.fi, 050 598 3083

 

Viimeksi muokattu 06.09.2023