Sibbo Storskogs Hop-On Hop-Off -busslinjen

Under perioden mars–november den 14. kör Packalén Bus en Hop-On Hop-Off-busslinje i Sibbo storskog. Från torsdag till söndag skjutsar bussen vandrare till Sibbo storskog för att njuta av friden i Finlands skogigaste skog alldeles intill huvudstadsregionen!

Du kan hoppa på och av bussen vid linjens vändpunkter vid Dickursby station i Vanda eller i Nickby i Sibbo och vid alla 12 hållplatserna längs vägen. Hop-On Hop-Off-bussen stannar i Dickursby vid plattform 10, så det är mycket enkelt att byta från HRT:s linjer och tåg. Du kan kontrollera tidtabellerna i HRT:s reseplanerare via denna länk.

Du hittar den ikraftvarande tidtabellen, hållplatserna och biljettpriserna nedan.

Du är varmt välkommen ombord på Hop-On Hop-Off-bussen!

Tidtabeller och rutt

Hop-On Hop-Off rutt och hållplatserna

Tidtabel
Sipoonkorpi Hop-On Hop-Off tidtabellen från 1.5.2021. Bussen kör från torstag till söndag.

Från Nickby till Sibbo storskog bussarna avgår kl. 8:45 och 12:00. Hållplatsen ligger framför biblioteket. Bussen tillbaka till biblioteket anländar kl. 12:00 och 17:50.

Tidtabellen och kartan kan du även skriva ut eller ladda ner: Hop-On Hop-Off karta och tidtabell

Biljettpriser

Enkelbiljetter:
Vuxna 4,5€
Barn (4-12år) 2,5€
Familjebiljett (2 vuxna, 3 barn) 12€

Dygnsbiljetter:
Vuxna 8€
Barn (4-12år.) 4€

Chaufförerna tar emot kortbetalningar, kontanter och MobilePay.

Du kan också köpa biljetten i förväg på Bookingpoint -webshop.

Utflykttipsar till Sibbo storskog

Med Sibbo storskogs Hop-On Hop-Off kan du också göra sådana utflykter i Sibbo storskog där du startar och avslutar på olika platser. Vad sägs om frukost vid Hanaböle träsk och, efter en avkopplande skogsutflykt, lunch på restaurangen Tila i Knuters i Sibbo? Bekanta dig närmare med Sibbo storskog på Forststyrelsens webbplats.

 

Sibbo storskogs Hop-On Hop-Off-buss följer myndigheternas anvisningar och bestämmelser. Antalet passagerare begränsas enligt bestämmelserna, på bussen finns handdesinfektionsmedel för passagerarna, och passagerare som är 12 år eller äldre måste bära andningsskydd för att göra resan trygg och trevlig för alla passagerare. Om du har glömt att ta med en egen ansiktsmask kan du av chauffören köpa en förpackning med två masker för 3,00 euro. Kom ihåg att du endast ska resa med Sibbo storskogs Hop-On Hop-Off-buss om du är frisk.