Bibliotekets mötesrum

Sibbo bibliotek har mötesrum på huvudbiblioteket i Nickby och på Söderkulla bibliotek. På dagstid är mötesrummen i Sibbo kommuns bruk.

Det är gratis att boka mötesrummen och de kan användas för icke-vinstdrivande evenemang. Biblioteket förbehåller sig rätten att ändra eller avboka reservationer.

Gör så här

Du bokar mötesrummet via tjänsten Timmi. För att kunna boka ett mötesrum krävs registrering till tjänsten. Sibbo kommuns huvudadministratör godkänner användarnamnet och efter det kan du boka utrymmen.

Så bokar du ett mötesrum:

  1. Välj Schema
  2. Välj önskad Lokalprofil - Uppdatera kalendern
  3. Klicka på kalenderikonen i övre hörnet
  4. Förflytta dig till fliken Tid och välj en dag i kalendern genom att klicka på den. Det går att ändra på månaden via pilarna eller rullgardinsmenyn. Klicka på den önskade tidpunkten (tid, utrymme) för att öppna Bokningsansökan (öppnas i ett nytt fönster). De vita tiderna är lediga, de färgade är bokningar och de grå är tider som inte går att boka.
  5. Fyll i bokningsansökan och Bokningsuppgiften (t.ex. evenemangets namn) samt Klassificering (övning, annat evenemang).
  6. Du skickar in bokningsansökan för behandling genom att trycka på den gröna knappen Skapa en ny ansökan.
  7. Programmet skickar ett e-postmeddelande åt den som gjort bokningen, varefter kommunens personal behandlar bokningsansökan och skickar den åt kunden via e-post.

Bra att veta: Bokningen syns inte direkt i kalendern. Bokningarna formas inte direkt i kalendern, eftersom kommunens personal godkänner alla bokningar.

E-tjänst