Nya odlingslotter hyrs ut på parkområdet i Sibbo Ådal sommaren 2021

Odlingslotternas storlek är 50 m2. Odlingslotterna kan hyras för ett år åt gången till ett pris av 10 e/50 m2. Fakturan skickas till hyrestagaren på hösten.

Hur ska jag gå till väga?

Odlingslotterna inför inkommande odlingssäsong hyrs ut i anmälningsordning. Alla som är intresserade av att hyra en odlingslott får personligen information om den uppdaterade reserveringssituationen i god tid.

Om du hyrde en odlingslott av kommunen föregående sommar antingen i Sibbo Ådal eller vid Söderkulla gård får du fortsätta att odla samma odlingslott utan särskild anmälan även under inkommande odlingssäsong. Vi ber dig dock meddela så snart som möjligt om du inte längre i fortsättningen vill hyra den odlingslott som du hade föregående sommar.

Förfrågningar om reserveringssituationen och eventuella andra frågor ska skickas per e-post till adressen jere.loikkanen@sibbo.fi.

Avgiftsfria odlingslådor kan igen reserveras i Söderkulla

De avgiftsfria odlingslådorna finns på gården till kaféet Pikkurastas på adressen Granitvägen 5, Söderkulla. Kommuninvånarna kan reservera en odlingslåda genom att skriva sitt namn på namnskylten som finns på sidan av lådan under tiden 22–28.5.2021. Den som reserverar en odlingslåda får använda den hela sommarsäsongen ända fram till skörden.

Senast uppdaterad 05.03.2021