Höstprogram för ungdomar

Under höstlovet bjuder idrottstjänsterna dig att bekanta dig med både allaktiviteshallet och gymmet. Det finns också gott om gratis turer i ishallen. Flickor och pojkar i åldern 15-20 år är välkomna till den öppna volleybollsturen. Kläder för inomhusaktivitet och innetossor räcker ofta för att delta. Alla sportaktiviteter under höstlovet är gratis. Du hittar mer detaljerad tidtabell och utrustningsinformation på sidan för idrottstjänster. Klicka på den här länken.

Ungdomstjänsterna organiserar däremot utflykter till bland annat Sugoi Gaming Hall i Helsingfors och Vandas SuperPark. Gällande lägren kan du antingen delta på bondgårdslägret eller Träskbergas käpphästläger. Anmälningsinformation finns på  ungdomstjänstersänas webbsida. Klicka på den här länken.

Sibbo kommun vill garantera säkert deltagande för alla. Kom inte om du har influensasymtom. Du kan avboka din anmälning även med kort varsel. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten, håll avstånd och hosta samt nys i armvecket. Tillsammans kan vi förebygga spridseln av sjukdomar.

Senast uppdaterad 05.07.2022