Företagarveckan kulminerade i evenemanget Företagardagar 8–9.9.2023

Låt oss applådera, Sibboföretagarna! Företagardagar ordnades för första gången och var en strålande succé!

På fredagen 8.9 fick vi njuta av ett inspirerande seminarium som leddes av topptalare, bilda nätverk på företagsträff och ta oss an visdomsord om företagande. Till seminariedagens slut ordnade Sibbo Företagare en galakväll med discotema, som inte var utan glitter och fart! Under galan belönade Sibbo Företagare Riikka Pikkuvirta från Oy Box Café & Grill Ab som Årets företagare 2023 och Marika Törrönen från Marikan Puutarhapalvelut Perenna ja Penkki Oy som Årets ensamföretagare i Sibbo.

Lördagen 9.9 presenterade lokala företagare, konstnärer, hantverkare, skolelever och andra underbara aktörer sina tjänster och produkter och skapade sålunda en oförglömlig stämning på mässan. I evenemanget ordnades det en pitching-tävling, där skolelever fick presentera sina företagsidéer. Sammanlagt åtta företagsidéer deltog i tävlingen, och barn och ungdomar presenterade dem till en ansedd jury! Ungefär 30 utställare och över två hundra besökare var på plats under dagen.

Företagardagar erbjöd oförglömliga stunder, möjlighet att lära sig nytt och tillfälle att presentera affärssidéer. Vi har redan börjat planera Företagardagar 2024, och de kommer att vara ännu mer storartade!

Senast uppdaterad 19.09.2023