Byorientering i Nickby 19.3 – 5.4. 2021

 

Ungdomstjänsterna ordnar byorientering. Anvisningar nedan!

  1. Sök upp kontrollerna enligt bilderna på egen hand, med familjen eller vännerna. Du behöver bara anteckningsmaterialet som t.ex. din smartmobil. På varje kontroll hittar du en fråga.

 

2. Skicka dina svar som ett privat meddelande på Instagram till användaren: nuorisipoo

Skicka svaren senast 5.4!

 

  1. Du kan dela orienteringbilden på Instagram med hashtagen #byorienteringnickby #nuorisipoo

 

  1. Alla deltagare får ett pris!

 

Priset kan hämtas från Nickby Ungdomsgård Unkan (Bubbisvägen 2), onsdagar och fredagar kl. 17-18, fram till 5.4. För att få priset måste man skicka svaren på frågorna som ett privat meddelande till nuorisipoo på Instagram!

 

 

Behandling av personuppgifter i samband med tävlingen
Ungdomstjänsterna vid Sibbo kommun arrangerar denna tävling och ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter. Kommunen behandlar dina personuppgifter endast i syfte att kunna ge dig ditt pris. Uppgifterna som samlas in är dina svar på frågorna i byorienteringen, samt Instagram användarnamn. När du väljer att ta kontakt med oss via våra sociala medier ger du ditt samtycke till behandlingen och den lagliga grunden för behandlingen är artikel 6.1.a i Dataskyddsförordningen (GDPR, samtycke). Dina uppgifter behandlas endast av de anställda vid Sibbo kommuns ungdomstjänster som har till sin uppgift att sköta om denna tävling. All information som samlas in direkt av oss via våra sociala medier raderas från våra system så snart ändamålet med personuppgiftsbehandlingen är uppfyllt. Vi ansvarar inte för Instagrams samlande av personuppgifter. Eventuella cookies som är lagrade finns kvar på din enhet tills du tar bort dem.

Senast uppdaterad 05.07.2022