Ungdsomspasset i Sibbo

Sibbo har tagit i bruk Ungdomspasset för 7:e, 8:e och 9:e-klassare.

Ungdomspass är en mobilapp med motions- och kulturförmåner (inklusive gratis gymbesök och förmåner hos företag i kommunen) samt aviseringar om evenemang för ungdomar i kommunens område och i ett senare skede möjligen också i de närliggande kommunerna. Hoppas att så många unga som möjligt laddar ner Ungdomspass och hittar en trevlig fritidssysselsättning.

Förmåner läggs till och ändras kontinuerligt. Det bästa sättet att hålla sig informerad om förmånerna är att ladda ner appen och kolla aviseringarna.

Nuorisopassi kan endast laddas ner till den ungas telefon med vårdnadshavarens samtycke, vilket ges med ett formulär i Wilma.

Ungdomarna får tillgång till förmånerna genom att ladda ner Ungdomspass-appen från appbutiken och logga in på appen med samma användarkoder som används i skolan.

Vårdnadshavare, ge ditt samtycke – du som är ung, välkommen att använda Ungdomspasset! Bästa samarbetspartner, har du någon aktivitet som är passlig för målgruppen eller har du förmåner som du skulle vilja marknadsföra till ungdomar?

Mer information om Ungdomspasset i Sibbo
och nuorisopassi@sibbo.fi

 

Senast uppdaterad 22.01.2024