< Tapahtumat

Cinema Nikkilä

23.08.2019 15:00 - 21:00
Cinema Nikkilä
Cinema Nikkilän syyskausi starttaa. Esitykset Topeliussalissa 23.-24.8.
Paikka: Topeliussali

Angry Birds -elokuva 2 liidättää lentotaidottomien lintujen ja kujeilevien possujen seikkailut täysin uusiin korkeuksiin! Quentin Tarantinon Once Upon a Time... In Hollywood sijoittuu vuoden 1969 Los Angelesiin. TV-tähti Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja hänen pitkäaikainen sijaisnäyttelijänsä Cliff Booth (Brad Pitt) yrittävät selviytyä alalla, jota eivät enää ole tunnistaa omakseen. Tarantinon 9. elokuvassa laaja näyttelijäjoukko ja monet yhteen kietoutuvat tarinat ovat kunnianosoitus Hollywoodin kultaisen ajan viimeisille hetkille.

Disneyn uusi live action -versio elokuvasta Leijonakuningas on ihastuttava ja täynnä tunnetta oleva näyttävä uusi versio klassikkoanimaatiosta. Tähtitytöt on hyväntuulen elokuva, jossa elokuvan tähdet (mm. Diane Keaton) tanssivat suoraan sydämeesi sekä todistavat, ettei koskaan ole liian myöhäistä seurata unelmiaan.

Koe taidenäyttely elokuvateatterissa! Monet'n Lumpeet – Veden ja valon lumous esittelee mestariteoksia Pariisin Musée de l'Orangeriesta, Musée Marmottan Monet’sta ja Musée d'Orsaysta sekä Givernysta.

 

Perjantai 23.8.
15.30 Leijonakuningas (K12, 11 €). Puhumme suomea.
17.15 Angry Birds -elokuva 2 (K7, 9,50 €). Puhumme suomea.
19.00 Tähtitytöt (S, 11 €)

Lauantai 24.8.
13.00 Angry Birds -elokuva 2 (K7, 9,50 €). Vi talar svenska.
14.45 Angry Birds -elokuva 2 (K7, 9,50 €). Puhumme suomea.
16.30 Monet'n lumpeet (S, 11 €)
18.00 Once upon time in Hollywood (K16, 12 €)

Lapset (11v. ja alle), eläkeläiset ja opiskelijat – 1 € norm. näytöksistä. Kassa aukeaa 30 min ennen ensimmäistä näytöstä.

Sipoon pääkirjasto, Topeliussali, Pohjoinen Koulutie 2.
www.storyhill.fi
www.facebook.com/cinemanikkila

 

ANGRY BIRDS -ELOKUVA 2 liidättää lentotaidottomien lintujen ja kujeilevien possujen seikkailut täysin uusiin korkeuksiin!

Quentin Tarantinon ONCE UPON A TIME... IN HOLLYWOOD sijoittuu vuoden 1969 Los Angelesiin. TV-tähti Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja hänen pitkäaikainen sijaisnäyttelijänsä Cliff Booth (Brad Pitt) yrittävät selviytyä alalla, jota eivät enää ole tunnistaa omakseen. Tarantinon 9. elokuvassa laaja näyttelijäjoukko ja monet yhteen kietoutuvat tarinat ovat kunnianosoitus Hollywoodin kultaisen ajan viimeisille hetkille.

Disneyn uusi live action -versio elokuvasta LEIJONAKUNINGAS on ihastuttava ja täynnä tunnetta oleva näyttävä uusi versio klassikkoanimaatiosta.

TÄHTITYTÖT on hyväntuulen elokuva, jossa elokuvan tähdet (mm. Diane Keaton) tanssivat suoraan sydämeesi sekä todistavat, ettei koskaan ole liian myöhäistä seurata unelmiaan.

Koe taidenäyttely elokuvateatterissa! MONET’N LUMPEET – VEDEN JA VALON LUMOUS esittelee mestariteoksia Pariisin Musée de l'Orangeriesta, Musée Marmottan Monet’sta ja Musée d'Orsaysta sekä Givernysta.

 

Viimeksi muokattu
14.08.2019