Södra Paipis skola

SAMSUNG CSC

Södra Paipis skola on kolmen opettajan kyläkoulu. Oppilaita meillä on noin 60. Koulussa on vuosiluokat 1–6. Opetuskielemme on ruotsi.

Paippisissa on ollut koulu jo 1880-luvulla. Nykyisessä rakennuksessa koulu on toiminut vuodesta 1924 lähtien. Vuonna 1955 koulu sai lisärakennuksen.

Södra Paipis skola tekee tiivistä yhteistyötä koulun seinänaapurina toimivan esikoulun kanssa. Samassa rakennuksessa on lisäksi lasten päivähoitoa tarjoava ryhmäperhepäiväkoti.

Kaikissa Sipoon kunnan kouluissa käytetään monipuolisia työskentelytapoja ja opetusvälineistöä. Koulussa lasta kannustetaan ilmaisemaan itseänsä positiivisella tavalla ja ottamaan vastuuta niin itsestään kuin ympäristöstäänkin. Koulut osallistuvat sekä kotimaisiin että ulkomaisiin kehityshankkeisiin. Kunnan kaikissa kouluissa arvostetaan työrauhaa, innovatiivisuutta, hiljaisuutta ja turvallisuutta sekä luontoystävällisyyttä. Yhdessä lasten ja koko muun henkilökunnan kanssa toimimme joka päivä näiden arvojen hyväksi. Koulussa on käytössä kiusaamista vastustava KivaKoulu-toimenpideohjelma.

Yhteystiedot

Sähköposti

etunimi.sukunimi@sipoo.fi

Puhelin

Desirée Wirén, rehtori

+358 401916043

Käyntitiedot

Koulumäki 50, 04170 Paippinen