Visit Sipoo

Rentoudu ja koe luonto, saaristo ja maaseutu. Nauti luonnon rauhasta Sipoonkorven kansallispuistossa tai ratsasta aaltoilevien viljapeltojen keskellä. Pulikoi uimarannoilla tai koe saaristo RIB-veneen kyydissä. Narraa kaloja, golfaa, liidätä frisbeetä tai kiipeile seikkailupuistossa.

Aisti Sipoon vanhan kirkon keskiaikainen tunnelma ja uppoudu ainutlaatuiseen kulttuurimaisemaan, jonka vanha kirkko ja Sipoon uusgoottilainen kirkko luovat yhdessä. Tai kulje entisen Nikkilän mielisairaalan vanhojen rakennusten lomassa reiteillä, joita tuhannet potilaat ovat tallanneet.

Nauti konserteista, taidenäyttelyistä tai omaleimaisista kylätapahtumista. Tee ostoksia pikkuputiikeissa ja erikoisliikkeissä. Visit Sipoo -nettisivulta löydät kahvila- ja ravintolapalvelut, majoituspalvelut sekä harrastus- ja elämyspalveluita, joista voit nauttia Sipoossa.

South by Cycle on pyöräilijän aarreaitta

Uuttamaata ja Kymenlaaksoa halkova reitti kätkee varrelleen ainutlaatuisia luontohelmiä, kulttuurihistoriaa ja maalaisromantiikkaa. Soratiet saattavat polkijan pitäjästä pitäjään metsien ja sivuteiden kautta, yhdistellen palveluita laavusta boutique-hotelliin ja maistelumenusta eräkeittiön luomuksiin.

Lue lisää reitistä

Sipoonkorpi Hop-On Hop-Off -bussin liikennöinti vuoden 2022 osalta on päättynyt

Bussi kuljetti retkeilijöitä Sipoonkorven kansallispuistoon lauantaisin ja sunnuntaisin toukokuusta syyskuun loppuun. Palvelu toteutettiin yhteistyössä Taksikuljetus Oy:n kanssa. Kiitos kaikille matkustajille!

Jatkoa vuodelle 2023 suunnitellaan parhaillaan.

Lähde virtuaalikierrokselle Jokilaaksoon ja Itäiseen Jokipuistoon

Haluatko kulkea aurinkoisessa Jokilaaksossa, tarkastella Itäisen Jokipuiston jugend-arkkitehtuuria yläilmoista tai kurkistaa sisälle esimerkiksi Nikkilän ikoniseen Juhlataloon? Tervetuloa mukaan virtuaaliselle kulttuuriretkelle Nikkilän Jokilaakson ja Itäisen Jokipuiston kesäisiin maisemiin!

Klikkaa itsesi virtuaalikierrokselle