Visit Sipoo

Rentoudu ja koe luonto, saaristo ja maaseutu. Nauti luonnon rauhasta Sipoonkorven kansallispuistossa tai ratsasta aaltoilevien viljapeltojen keskellä. Pulikoi uimarannoilla tai koe saaristo RIB-veneen kyydissä. Narraa kaloja, golfaa, liidätä frisbeetä tai kiipeile seikkailupuistossa.

Aisti Sipoon vanhan kirkon keskiaikainen tunnelma ja uppoudu ainutlaatuiseen kulttuurimaisemaan, jonka vanha kirkko ja Sipoon uusgoottilainen kirkko luovat yhdessä. Tai kulje entisen Nikkilän mielisairaalan vanhojen rakennusten lomassa reiteillä, joita tuhannet potilaat ovat tallanneet.

Nauti konserteista, taidenäyttelyistä tai omaleimaisista kylätapahtumista. Tee ostoksia pikkuputiikeissa ja erikoisliikkeissä.

Visit Sipoo -nettisivulta löydät kahvila- ja ravintolapalvelut, majoituspalvelut sekä harrastus- ja elämyspalveluita, joista voit nauttia Sipoossa.

Nauti talvesta Talman laskettelukeskuksessa

Monin kerroin palkitussa Talman laskettelukeskuksessa pääset nauttimaan talvesta täysin rinnoin! Ajankohtaiset rinnetiedot, aukioloajat ja kurssit voit tarkistaa alla olevasta linkistä.

Lue lisää

Retki lumoavaan metsään

Sipoonkorpi lumoaa kauneudellaan myös talvella. Vaeltele lumisten puiden lomassa ja nauti kuppi kuumaa tulipaikalla. Lisätietoa Sipoonkorven retkeilymahdollisuuksista löydät linkin takaa.

Tutustu Sipoonkorven retkeilyreitteihin

Lähde virtuaalikierrokselle Jokilaaksoon ja Itäiseen Jokipuistoon

Haluatko kulkea aurinkoisessa Jokilaaksossa, tarkastella Itäisen Jokipuiston jugend-arkkitehtuuria yläilmoista tai kurkistaa sisälle esimerkiksi Nikkilän ikoniseen Juhlataloon? Tervetuloa mukaan virtuaaliselle kulttuuriretkelle Nikkilän Jokilaakson ja Itäisen Jokipuiston kesäisiin maisemiin!

Klikkaa itsesi virtuaalikierrokselle