Visit Sipoo

Rentoudu ja koe luonto, saaristo ja maaseutu. Nauti luonnon rauhasta Sipoonkorven kansallispuistossa tai ratsasta aaltoilevien viljapeltojen keskellä. Pulikoi uimarannoilla tai koe saaristo RIB-veneen kyydissä. Narraa kaloja, golfaa, liidätä frisbeetä tai kiipeile seikkailupuistossa.

Aisti Sipoon vanhan kirkon keskiaikainen tunnelma ja uppoudu ainutlaatuiseen kulttuurimaisemaan, jonka vanha kirkko ja Sipoon uusgoottilainen kirkko luovat yhdessä. Tai kulje entisen Nikkilän mielisairaalan vanhojen rakennusten lomassa reiteillä, joita tuhannet potilaat ovat tallanneet.

Nauti konserteista, taidenäyttelyistä tai omaleimaisista kylätapahtumista. Tee ostoksia pikkuputiikeissa ja erikoisliikkeissä.

Visit Sipoo -nettisivulta löydät kahvila- ja ravintolapalvelut, majoituspalvelut sekä harrastus- ja elämyspalveluita, joista voit nauttia Sipoossa.

Etelä-Suomen yhteinen verkkokauppa on täällä!

Bookingpointista löydät ja ostat helposti elämykset Sipoon seikkailuihin. Palvelutarjonta monipuolistuu juuri avatussa verkkokaupassa jatkuvasti, joten vierailethan sivuilla myös jatkossa.

Bookingpointiin

Korvenportti - uusi sisääntuloportti Sipoonkorpeen

Oletko kaivannut monipuolisia palveluja arjesta irrottautumiseen Sipoonkorvessa? Toiveesi on kuultu, sillä tulevana kesänä Sipoonkorven reunalle Hindsbyn kylään aletaan rakentamaan uutta sisääntuloporttia, jonka palvelut mahdollistavat sinulle unohtumattomia luontoelämyksiä ja arjesta irrottautumista niin päiväretkille kuin myös pidempään viipymään.

Lue lisää