Visit Sipoo

Rentoudu ja koe luonto, saaristo ja maaseutu. Nauti luonnon rauhasta Sipoonkorven kansallispuistossa tai ratsasta aaltoilevien viljapeltojen keskellä. Pulikoi uimarannoilla tai koe saaristo RIB-veneen kyydissä. Narraa kaloja, golfaa, liidätä frisbeetä tai kiipeile seikkailupuistossa.

Aisti Sipoon vanhan kirkon keskiaikainen tunnelma ja uppoudu ainutlaatuiseen kulttuurimaisemaan, jonka vanha kirkko ja Sipoon uusgoottilainen kirkko luovat yhdessä. Tai kulje entisen Nikkilän mielisairaalan vanhojen rakennusten lomassa reiteillä, joita tuhannet potilaat ovat tallanneet.

Nauti konserteista, taidenäyttelyistä tai omaleimaisista kylätapahtumista. Tee ostoksia pikkuputiikeissa ja erikoisliikkeissä. Visit Sipoo -nettisivulta löydät kahvila- ja ravintolapalvelut, majoituspalvelut sekä harrastus- ja elämyspalveluita, joista voit nauttia Sipoossa.

Ota yhteyttä

Kysyttävää Sipoosta matkailukohteena? Ota yhteyttä yrityskoordinaattoriin Virna Vilanderiin, puh. 0401854979 tai etunimi.sukunimi@sipoo.fi

Sipoonkorpi Hop-On Hop-Off -bussi vie jälleen Sipoonkorven kansallispuistoon

Sipoonkorven kansallispuistoon pääsee tulevanakin kesänä vaivattomasti ja ekologisesti Sipoonkorpi Hop-On Hop-Off -bussin kyydissä. Bussi liikennöi edellisvuodesta tuttuun tapaan kesäkauden ajan lauantaisin ja sunnuntaisin.

Sipoonkorpi Hop-On Hop-Off -bussi kulkee jälleen kesäviikonloppuisin 18.5.-13.10.2024 välisenä aikana.

Sipoonkorpi Hop-On Hop-Off-bussin aikataulu ja reittikartta

Näe ja koe Söderkullan kartanon ja Sibbesborgin kulttuurihistoriallinen virtuaalikierros näppärästi omalta laitteeltasi

Haluaisitko kulkea Söderkullan kartanon alueen vehreillä poluilla, tarkastella Sibbesborgia yläilmoista tai kurkistaa vaikkapa kartanon viljamakasiinin sisälle? Nyt voit tutustua vapaasti opastetun virtuaalikierroksen muodossa kartanon alueen värikkääseen historiaan ja sen kulttuurimaisemiin omalta tietokoneelta tai mobiililaitteeltasi.

 

Klikkaa itsesi virtuaalikierrokselle

South by Cycle on pyöräilijän aarreaitta

Uuttamaata ja Kymenlaaksoa halkova reitti kätkee varrelleen ainutlaatuisia luontohelmiä, kulttuurihistoriaa ja maalaisromantiikkaa. Soratiet saattavat polkijan pitäjästä pitäjään metsien ja sivuteiden kautta, yhdistellen palveluita laavusta boutique-hotelliin ja maistelumenusta eräkeittiön luomuksiin.

Lue lisää reitistä

Lähde virtuaalikierrokselle Nikkilään Itäisen Jokipuiston ja Jokilaakson kulttuurimaisemiin

Virtuaalikierros vie sinut kotisohvaltasi kesäisiin kulttuurimaisemiin, joissa mielisairaalan aikana ovat olleet hoidossa monet suuren yleisön tuntemat kirjailijat ja runoilijat. Olitpa sitten kiinnostunut paikallisesta taiteesta, historiasta tai luontoelämyksistä, virtuaalikierros tarjoaa uusia tapoja tutkia jo ennestään tuttuja ja tuntemattomia kohteita.

 

Klikkaa itsesi virtuaalikierrokselle