Koirapuistot

Tällä hetkellä Sipoon viheralueista kolme on kokonaan tarkoitettu koirien käyttöön. Aidatuissa koirapuistoissa koirat saavat juosta ja temmeltää vapaina omistajiensa valvonnassa. Nikkilässä koirapuisto sijaitsee Lukkarinmäenpolulla, ja Söderkullassa Torpanmäellä sekä osoitteessa Taasjärventie 38.

Sipoon kunta yhdessä TiksPac AB:n ja lähiseudun yrittäjien kanssa tarjoaa kuntalaisille maksuttomia koirankakkapusseja. Ympäristöystävällisiä pusseja voi poimia mukaansa 20 eri paikasta ympäri Sipoota.

Koirankakkapussiasemia löytyy Nikkilän alueelta kymmenen kappaletta. Etelä-Sipoosta löytyy myös kymmenen asemaa. Asemat löytyvät karttalinkeistä.

Sipoon kunta huolehtii pussien täytöstä asemilla. Jos pussit pääsevät loppumaan, ilmoituksen voi tehdä osoitteeseen Sipoon Infoon.

Ilmaisilla koirankakkapusseilla Sipoo haluaa edistää puhtaamman lähiympäristön luomista. Sipoon kunnan viheralueilla toimitaan kestävän kehityksen keinoin. Tavoitteena on viihtyisä, turvallinen ja monimuotoinen asuinympäristö sekä monipuoliset palvelut eri asukasryhmille.