Avoimet työpaikat ja rekrytointi

Sipoossa koko henkilöstö voi olla mukana kehittämässä ja uudistamassa kunnan toimintaa ja toimintamuotoja. Kehityksen perustana ovat kunnan laadukkaat, asiakaslähtöiset palvelut ja edelläkävijäasenne. Työ Sipoon kunnalla tarjoaa mahdollisuuden tarttua uusiin, mielenkiintoisiin haasteisiin, olla mukana kehittämässä kasvavaa kuntaamme, oppia uutta sekä saada entistä monipuolisempia työtehtäviä.

Näin laajamittaista kehittämistä ja uudistamista pystymme toteuttamaan vain asiantuntevan henkilöstön avulla ja siksi panostamme työyhteisömme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

Hakemalla meillä avoimena olevaan, Sinua kiinnostavaan, tehtävään tai virkaan Sinäkin voit päästä mukaan kehittämään Sipoota.

Rekrytointiprosessimme on ketterä ja haluamme että molemmat osapuolet kokevat sen mielekkääksi ja antoisaksi. Pyrimme viestimään prosessin etenemisestä aktiivisesti ja saat halutessasi myös tarkempaa palautetta haustasi. Tahdomme löytää avoimiin tehtäviin parhaat ja sopivimmat osaajat, jotka haluavat olla mukana tarjoamassa kuntalaisille parhaita mahdollisia palveluita.

Ilmoitamme kaikista avoimista tehtävistämme Kuntarekry-palvelussa sekä tällä sivustolla. Täytä hakemus Kuntarekryssä. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekry.fi -sivuille, järjestelmä pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytoinnista, ota yhteyttä rekry@sipoo.fi.

Vuonna 2019 julkaisimme yhteensä 270 työpaikkailmoitusta ja kokeilimme myös anonyymiä rekrytointia.

Toimi näin

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Sipoon kunnalla, voit jättää työpaikkahakemuksen Kuntarekryn kautta.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä rekry@sipoo.fi.