Asiakaspalvelu SipooInfo

Kuva: Suvi Suovaara

Kunnanviraston toimistot ja hallintorakennus Kuntala, osoitteessa Lukkarinmäentie 2, ovat suljettuina 20.-21.06.2024 sekä 1.7.–2.8.2024.

Sipoon kunnan vaihde ja asiakaspalvelupiste SipooInfo Nikkilä on avoinna koko heinäkuun. Asiakaspalvelupisteessä SipooInfo Nikkilässä toimii myös HSL-palvelupiste sekä Kelan etäyhteyspalvelu, jotka ovat myös avoinna koko heinäkuun. SipooInfo palvelee Nikkilän pääkirjaston tiloissa, aukiolomme on ma-to 8–16 ja pe 8–14.

SipooInfo Söderkulla on suljettu 24.6. – 2.8.2024. Koulun aloitusviikolla, eli 5.–9.8.2024, palvelemme Söderkullassa laajennetuin aukioloin seuraavasti: ma-to 8–16, pe 8–14 (lounassuljettu 12-12.30).

HSL-koulukorttien lataukset aloitetaan Nikkilän asiakaspalvelupisteessä jo 1.7.2024.

Pöytäkirjat ovat nähtävillä kunnan yleisessä tietoverkossa www.sipoo.fi. Kunnan kirjaamo on avoinna normaalisti myös kesällä.

Sipoo info-palvelupisteet ovat Sipoon kunnan asiakaspalvelupaikkoja, joihin olet aina tervetullut!

Opastamme mielellämme kaikissa Sipoon kunnan ja yhteistyökumppaneiden asioissa. Voit käydä paikan päällä tai ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatpalvelun kautta. Hoidamme myös kunnan vaihdetta.

Chatpalvelu on avoinna asiakaspalvelun aukioloaikoina. Muina aukioloaikoina, tai jos meillä on ruuhkaa, voit lähettää meille kysymyksesi ja/tai yhteydenottopyyntösi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sipoo info-palvelupisteellä voit

  • noutaa lomakkeita, karttoja, ohjeita ja esitteitä
  • tutustua nähtävillä oleviin ajankohtaisiin kaavoihin
  • toimittaa kunnalle tulevat hakemukset
  • vapaasti käyttää asiakaspäätteitä ja tulostaa asiakirjoja
  • maksaa sinulle saapuneet laskut (Sipoon kunta, Sipoon Vesi sekä Sipoon opisto) ilman palvelumaksuja
  • ostaa laturin koululaisen Chrome-tietokoneeseen.

HSL- palvelupiste

Olemme Helsingin seudun liikenteen HSL:n palvelupiste. Voit katsoa hinnat, aikataulut ja reitit HSL:n verkkosivuilta. Kunnan palvelupisteessä voit ostaa henkilö- ja haltijakohtaisen matkakortin sekä ladata kortille kautta tai arvoa. Meillä voit myös hoitaa selvitys- ja hyvitysasiat. Meillä onnistuu myös työmatkasetelin käyttö (paperinen).

NetTicket

Välitämme lippupalvelu NetTicketin lippuja. Voit katsoa tapahtumatarjonnan ja lippujen hinnat NetTicketin verkkosivuilta.

Kelan etäasiointipalvelu

Sipoon kunnan asiakaspalvelu tarjoaa kuntalaisille mahdollisuutta asioida Kelan kanssa etäyhteyspalvelua käyttäen. Katso lisätietoja palvelupaikasta "Kelan etäasiointipalvelu".

Toimi näin

Voit käydä paikan päällä tai ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatpalvelun kautta.

Sipoo sosiaalisessa mediassa