Business Sipoo

Pääkaupunkiseudun tuntumassa sijaitseva Sipoo on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kunnista. Aktiivisessa, kaksikielisessä kunnassa työvoima on poikkeuksellisen hyvin koulutettua, ja koko pääkaupunkiseudun ostovoima on kivenheiton päässä.

Sipoo tarjoaa yrittäjilleen loistavat puitteet verkostoitua, kansainvälistyä ja menestyä merellisessä ympäristössä pääkaupunkiseudun imussa. Ketterä kuntaorganisaatio sekä joustava ja yksilöllinen palvelu tasoittavat tietä ja tuovat lisäarvoa uudelle elinkeinotoiminnalle.

Maksutonta yritysneuvontaa

Sipoon kunta tarjoaa neuvontaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville yhteistyössä Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen (Keuke) kanssa.

Keuken sivuille

Ota yhteyttä elinkeinoyksikköön

Yrityksesi etua ja kasvua luotsaa kunnassa elinkeinoyksikkö, joka työskentelee sipoolaisen yrityskentän hyvinvoinnin ja elinvoimaisuuden puolesta. Toiminnan tavoitteena on mahdollistaa yrittäjille ja yrityksille mahdollisimman hyvä toimintaympäristö kasvuun ja kehittymiseen Sipoossa.

Yrityskoordinaattori Virna Vilander, etunimi.sukunimi@sipoo.fi, +358 40 18 54 979

Tietoa yrittäjälle

Yrittäjät ovat merkittävä osa kunnan kehitystä. Sipoon kunta auttaa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen liittyvissä asioissa, etabloitumisessa kuntaan sekä tekee aktiivista yritysyhteistyötä. Järjestämme säännöllisesti muun muassa yritystapaamisia ja yhteisosallistumisia messuille sekä tarjoamme mahdollisuuksia yhteismarkkinointiin.

Elinkeino-ohjelma

Sipoon tavoitteena on tehdä yrittäminen helpoksi Sipoossa. Kunnanhallitus on 21.8.2018 hyväksynyt uuden elinkeino-ohjelman 2018–2023.

Helsinki Ring of Industry

Sipoo tekee kansainvälistä sijoittumismarkkinointia yhteistyössä muiden Kuuma-kuntien kanssa. Tutustu Helsinki Ring of Industryyn.