Hankintakalenteri

Hankintakalenteri tarjoaa alueen yrityksille ennakkotietoa Sipoon kunnan tulevista julkisista hankinnoista ja lisää hankintatoimen avoimuutta ja suunnitelmallisuutta. Kalenterin avulla yritysten on helpompaa varautua kunnan tiedossa oleviin tuleviin kilpailutuksiin.

Hankintakalenterissa on esitetty kynnysarvon alittavia ja ylittäviä kerta- ja vuosihankintoja kunnan eri toimialoilta. Kalenterissa ilmoitettujen hankintojen lisäksi voidaan toteuttaa myös muitakin toistuvais- ja kertahankintoja. Lisätietoja hankinnoista saa tarvittaessa osoitteesta hankinnat(at)sipoo.fi.

Hankintakalenterissa julkaistut tiedot ovat alustavia ennakkotietoja tulevista hankinnoista eivätkä sido hankintayksikköä. Esitetty kilpailuttamisaikataulu on arvio ja todellinen kilpailutusajankohta voi poiketa alla arvioidusta. Päivitämme hankintakalenteria muutaman kerran vuodessa tietojen tarkentuessa.

Viralliset kansallisen ja EU-kynnysarvon ylittävät hankintailmoitukset ja tarjouspyynnöt julkaistaan Hilma Julkiset Hankinnat -sivustolla ja Sipoon kunnan Tarjouspalvelu.fi -portaalissa. Pienhankinnoissa toimitaan Sipoon kunnan pienhankintaohjeistuksen mukaisesti.

Voit tutustua Sipoon kunnan hankintoihin sekä hankintaohjeisiin oheisista linkeistä.

Tarjouspyynnöt ja hankinnat

Hilma – Etusivu (hankintailmoitukset.fi)

Sipoon kunnan Tarjouspalvelu.fi -portaali

Hankinnan kohteet, kuvaukset ja määräajat ovat nähtävillä ilman kirjautumista, mutta tarjouspyyntödokumenttien lataaminen ja tarjousten jättäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.

Sipoon kunnan hankintaohjeet

Hankintaohje / Pienhankinnat

Hankintaohje / Kansalliset kynnysarvot ylittävät hankinnat