Yritysalueet

Tilaa kasvaa ja kansainvälistyä

Pääkaupunkiseudun tuntumassa sijaitseva Sipoo on Suomen nopeimmin kasvava kunta: vuonna 2016 Sipoon väkiluku kasvoi 2,5 prosenttia, mikä on suhteellisesti eniten kaikista Suomen kunnista. Aktiivisessa, kaksikielisessä kunnassa työvoima on poikkeuksellisen hyvin koulutettua, ja koko pääkaupunkiseudun ostovoima on kivenheiton päässä. Sipoo erottuu edukseen myös sijainniltaan – lähellä ovat niin Vuosaaren satama ja Helsinki-Vantaan lentoasema kuin Lahden ja Porvoon moottoritiet. Sujuvat liikenneyhteydet Venäjälle ja Baltiaan avaavat ovia kansainväliselle kasvulle.

Tutustu Sipoon yrityspuistoihin

Box

Noin 30 hehtaarin suuruinen Boxin työpaikka-alue sijaitsee Sipoon ja Porvoon rajalla Söderkullan taajaman itäpuolella, lähellä Sköldvikin öljysatamaa. Alue rajautuu Porvoon rajaan, Porvoonväylään, Uuteen Porvoontiehen sekä Kilpilahdentiehen. Boxin kylään alueelta on matkaa noin kilometri, Söderkullan keskustaan 8,5 kilometriä ja Nikkilän keskustaan 16 kilometriä. Kehä III sijaitsee noin 20 kilometrin päässä lännessä.

Tutustu kohteeseen

Jokilaakso

Jokilaakso sijaitsee Nikkilässä, Sipoon kaupallisessa keskuksessa. Jokilaakson alueesta on tarkoitus kehittää vetovoimainen, monipuolinen ja arkkitehtonisesti korkeatasoinen 1 000 asukkaan asuinalue, jossa keskustaajaman palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Alueelta on noin puolen tunnin ajomatka Helsinkiin ja Porvooseen.

Tutustu kohteeseen

Tervetuloa yrittäjäksi Sipooseen

Sipoo tarjoaa yrittäjilleen loistavat puitteet verkostoitua, kansainvälistyä ja menestyä merellisessä ympäristössä pääkaupunkiseudun imussa. Ketterä kuntaorganisaatio sekä joustava ja yksilöllinen palvelu tasoittavat tietä ja tuovat lisäarvoa uudelle elinkeinotoiminnalle.

Söderkullan yritysalue, Box, Bastukärr, Vaahteramäki ja Jokilaakso muodostavat Sipooseen kasvavan työpaikka- ja teollisuusalueverkoston, jossa liiketoimintaa on helppo kehittää niin kansallisesti kuin globaalisti. Tervetuloa Sipoon yrityspuistoihin!