Yritystontit

Tilaa kasvaa ja kansainvälistyä

Pääkaupunkiseudun tuntumassa sijaitseva Sipoo on Suomen nopeimmin kasvava kunta: vuonna 2020 Sipoon väkiluku kasvoi 2,5 prosenttia, mikä on suhteellisesti eniten kaikista Suomen kunnista. Aktiivisessa, kaksikielisessä kunnassa työvoima on poikkeuksellisen hyvin koulutettua, ja koko pääkaupunkiseudun ostovoima on kivenheiton päässä. Sipoo erottuu edukseen myös sijainniltaan – lähellä ovat niin Vuosaaren satama ja Helsinki-Vantaan lentoasema kuin Lahden ja Porvoon moottoritiet. Sujuvat liikenneyhteydet Eurooppaan, Aasiaan ja Venäjälle avaavat ovia kansainväliselle kasvulle.

Sipoon yritystontit löytyvät täältä:

Sipoo Sibbesborgin liikealueesta ilmakuva

Boxin yritysalue

Noin 30 hehtaarin suuruinen Boxin yritysalue sijaitsee Sipoon ja Porvoon rajalla Söderkullan taajaman itäpuolella, lähellä Sköldvikin öljysatamaa. Alue rajautuu Porvoon rajaan, Porvoonväylään, Uuteen Porvoontiehen sekä Kilpilahdentiehen. Boxin kylään alueelta on matkaa noin kilometri, Söderkullan keskustaan 8,5 kilometriä ja Nikkilän keskustaan 16 kilometriä. Kehä III sijaitsee noin 20 kilometrin päässä lännessä.

Tutustu kohteeseen

Tervetuloa yrittäjäksi Sipooseen!

Sipoo tarjoaa yrittäjilleen loistavat puitteet verkostoitua, kansainvälistyä ja menestyä merellisessä ympäristössä pääkaupunkiseudun imussa. Ketterä kuntaorganisaatio sekä joustava ja yksilöllinen palvelu tasoittavat tietä ja tuovat lisäarvoa uudelle elinkeinotoiminnalle.

Sibbesborgin liikealue, Boxin yritysalue, Bastukärrin logistiikka-alue ja Vaahteramäen yrityspuisto muodostavat Sipooseen kasvavan työpaikka- ja teollisuusalueverkoston, jossa liiketoimintaa on helppo kehittää niin kansallisesti kuin globaalisti.