Yritysten yhteistyöverkostot

Yrittäjän elämä on usein hektistä ja välillä myös yksinäistä. Verkostot ovat erityisesti yksinyrittäville tärkeä voimavara. Verkosto tukee yrittäjää ja auttaa jaksamaan.

Verkoston avulla voit kehittää uusia toimintoja ja palveluja sekä luoda kilpailuetua. Lisäksi yhteistyö voi lisätä uskottavuutta potentiaalisen asiakkaan silmissä ja auttaa menestymään paremmin kilpailutuksissa.

Verkosto ei synny itsestään. Sen luominen ja kehittäminen edellyttää motivaatiota ja halua tehdä yhteistyötä. Keukella on myös laaja joukko kumppaneita, jotka toimivat yrittäjän kasvun kavereina. Järjestämme ympäri vuoden yrittäjätilaisuuksia, yritystreffejä ja monipuolista koulutusta. Toimimme yhteistyössä yrittäjäjärjestöjen ja yrityskummien kanssa sekä autamme sinua sopivien yrittäjäkumppaneiden löytämisessä.

Sipoon kunta tuottaa yrityspalveluita yhdessä Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen (Keuke) kanssa.

Toimi näin

Sipoon kunta tuottaa yrityspalveluita yhdessä Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen kanssa. Voit tutustua palveluihin ja tapahtumiin Keuken verkkosivustolla ja ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Sipoon kunnan yritystilaisuuksista saat lisätietoa uutiskirjeestämme.