Rakentaminen

Tervetuloa rakentamaan Sipooseen!
Rakennusvalvonta huolehtii teknisten rakentamismääräysten täyttymisestä ja kaavoituksen toteutumisesta. Tavoitteena on luoda hyvää kuntakuvaa ja viihtyisää elinympäristöä.
Tarjoamme sinulle tietoa ja opastusta rakennuksen rakentamiseen, laajentamiseen tai muuhun rakennustoimenpiteeseen liittyen.

Kiinteistötietoinventointi 2.5.2022
Sipoon kunta selvittää toukokuun 2022 aikana yhteistyössä konsultin kanssa, PwC/PricewaterhouseCoopers Oy, kiinteistöjen rakennustietojen tilannetta Sipoon kunnan rakennusrekisterin, väestötietojärjestelmän rakennus- ja huoneistorekisterin sekä Verohallinnon rekisterin ajantasaistamiseksi. Inventointi suoritetaan kahdella konsultin määrittelemällä koealueella: Vanikko-Talman alueella ja Spjutsund-Näsetin alueelle. Inventointityössä tarkistetaan mm. rakennusten sijainti, osoite, ulkomitat, käyttötarkoitus ja muut perustiedot.

Työ ei vaadi kiinteistön omistajan läsnäoloa paikan päällä eikä Teidän puoleltanne erillistä yhteydenottoa. Inventoinnin suorittajat ilmoittautuvat kiinteistölle tullessaan, suorittavat inventoinnin ja jättävät poissaoleville käynnistään tiedon postilaatikkoon.

Lisätietoja asiasta antaa:
Paula Kling
Sipoon kunta/ Rakennusvalvonta
puh. 040 191 4367
paula.kling@sipoo.fi