Ajankohtaista ja tiedotteita

Etäluettavien vesimittareiden pilotointi

Sipoon Vesi asennuttaa Talman ja Antbackan alueella n. 40 kiinteistöön etäluettavat vesimittarit. VMH Kalibro Oy tiedottaa kokeiluun valittuja kiinteistöjä viikkojen 36 ja 37 aikana sekä sopii ajankohdan etäluettavan vesimittarin asennukselle.

 

Pyydämme asiakkaitamme ilmoittamaan vesimittarilukemansa 21.9.2023 mennessä

Taas on se aika vuodesta kun pyydämme asiakkaitamme ilmoittamaan vesimittarilukeman. Lukema ilmoitetaan ensisijaisesti internetin kautta käyttämällä Kulutus-Web palvelua. Pääsette palveluun tästä linkistä Sipoo (kulutus-web.com). Kirjautuaksenne palveluun tarvitsette kulutuspisteenne numeron sekä vesimittarinumeron, jotka löydätte vesilaskustanne.

Vaihtoehtoisesti lukeman voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen vesilaitos@sipoo.fi. Toivomme kuitenkin että käytätte ensisijaisesti meidän sähköistä Kulutus-web-palveluamme.

Jos haluatte mittarinlukijan lukemaan mittarinne, tai muuten jos lukemassa epäselvyyksiä, pyydämme sopimaan luennasta olemalla yhteydessä vesilaitoksen sähköpostiosoitteeseen.

Osakuutiometrejä näyttävien punaisten osoittimien asennoilla ei ole merkitystä mittaria luettaessa. Täyttäkää lukemaksi ainoastaan täydet kuutiot.

Yhteystiedot: vesilaitos@sipoo.fi

 

Ajankohtaisia Sipoon Veden hankkeita

  • Hindsbyntien alueen viemäröinnin rakentaminen kehittämissuunnitelmassa määritellylle alueelle
  • Pornaistentien vesihuollon saneeraus
  • Västerskogin viemärilinjan saneeraus