Norra Paipis skola

Norra Paipis skolassa on kolme opettajaa ja noin 60 oppilasta. Opetuskielemme on ruotsi. Koulussa on oppilaita sekä maaseudulta että kaupungista. Myös oppilaiden kielitaustat vaihtelevat, mikä tuo dynaamisuutta oppimiseen ja opetukseen. Kaikki kouluyhteisön jäsenet – opettajat, henkilökunta, oppilaat ja huoltajat – luovat yhdessä koulun hyvän ilmapiirin.

Koulutoiminta alkoi Paippisen kylän pohjoisosassa jo vuonna 1908. Vanha koulurakennus on otettu käyttöön 1910 ja se on viimeksi remontoitu vuonna 1981. Lähistöllä on erillinen lisärakennus, jossa on muutama opetustila sekä voimistelusali.

Kaikissa Sipoon kunnan kouluissa käytetään monipuolisia työskentelytapoja ja opetusvälineistöä. Koulussa lasta kannustetaan ilmaisemaan itseänsä positiivisella tavalla ja ottamaan vastuuta niin itsestään kuin ympäristöstäänkin. Koulut osallistuvat sekä kotimaisiin että ulkomaisiin kehityshankkeisiin. Kunnan kaikissa kouluissa arvostetaan työrauhaa, innovatiivisuutta, hiljaisuutta ja turvallisuutta sekä luontoystävällisyyttä. Yhdessä lasten ja koko muun henkilökunnan kanssa toimimme joka päivä näiden arvojen hyväksi. Koulussa on käytössä kiusaamista vastustava KivaKoulu-toimenpideohjelma.

Yhteystiedot

Sähköposti

etunimi.sukunimi@sipoo.fi

Puhelin

Maria Udd, rehtori

+358 505305921

Käyntitiedot

Paippistentie 1098, 04170 Paippinen