Eläinlääkäripäivystys

Eläinlääkäripäivystys toimii virka-ajan ulkopuolella vuorokauden ympäri arkisin ja viikonloppuisin. Eläinlääkäripäivystys on tarkoitettu vain kiireellistä eläinlääkäriapua tarvitseville potilaille. Päivystysaikana annetaan vain ensiapu-luontoista hoitoa.

Porvoon eläinlääkäripäivystys toimii yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Toimialueeseen kuluu Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Pornainen, Porvoo, Sipoo ja Vantaa. Huom! Myrskylän ja Pukkilan eläinlääkäripäivystys kuuluu Saaren eläinklinikalle.

Eläinlääkäripäivystyksen palvelunumeroon soitettaessa tiedote kertoo ensin puhelun minuuttiveloituksen. Tämän jälkeen kerrotaan ohjeet oikean päivystysalueen valintaan, jonka jälkeen puhelu ohjautuu päivystävälle eläinlääkärille.

Jos päivystävä eläinlääkäri on kiinni toimenpiteessä, puhelu ohjautuu vastaajaan, jonne voit jättää soittopyynnön (kerro nimesi, puhelinnumerosi, eläinlaji ja hoidon tarpeen syy).

Puhelun ohjauduttua päivystäjälle tai vastaajaan soittajalta veloitetaan paikallisverkko- tai matkapuhelinverkkomaksun lisäksi minuuttipohjainen veloitus.

Palveluajat

Yhteystiedot

Puhelin

Eläinlääkäripäivystys toimii virka-ajan ulkopuolella vuorokauden ympäri arkisin ja viikonloppuisin.

+358 60018998

Verkkosivu