Tule mukaan Sipoo siistiksi -kevätsiivoustalkoisiin 6.-12.5.2024

Ilmoittaudu nyt mukaan Sipoo siistiksi -talkoisiin ympäristöassistentti Nina Väisäselle (nina.vaisanen@sipoo.fi tai 0401396504). Toivomme, että talkoisiin osallistujat ilmoittautuisivat mukaan 22.4.-3.5.2024 välisenä aikana, jotta osallistujien kanssa voidaan sopia siivousalueista ja kerättävien jätteiden noutopaikoista ennen talkoilun aloittamista.

Kunta kerää talkoissa kerätyt jätteet pois viikolla 20 ja kuljettaa ne edelleen jätteenkäsittelyyn. Suositeltavaa on, että täytetyt jätesäkit koottaisiin kullakin siivousalueella yhteen sovittuun paikkaan, jos se on mahdollista.

Kunta tarjoaa talkoilijoille käyttöön jätesäkkejä, joita voit noutaa talkoilua varten kunnan SipooInfo-palvelupisteiltä 18.4.2024 alkaen:

Huomaathan, että Sipoo siistiksi -kevätsiivoustalkoot kohdistuvat kunnan yleisille alueille, kuten leikkipuistoihin, puistoihin, ulkoilureittien tai katujen varsille. Talkoissa siistitään sipoolaisten yhteistä lähiympäristöä. Ethän siis tyhjennä kotisi jätteitä tai yhdistyksesi pihavaraston roinaa kunnan poisvietäväksi Sipoo siistiksi -talkoiden yhteyteen.

Sipoon kunta on mukana Miljoona roskapussia -kampanjassa

Sipoon kunta on mukana myös parhaillaan käynnissä olevassa Ylen järjestämässä Miljoona roskapussia -kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on innostaa suomalaisia keräämään ympäristöstään peräti miljoona pussillista roskia. Kampanja käynnistyi 15. huhtikuuta ja jatkuu aina 5. kesäkuuta asti.

Voit merkitä kevätsiivoustalkoissa kerätyt roskapussit Miljoona roskapussia -kampanjaan yle.fi/miljoonaroskapussia -verkkosivulle Sipoon kohdalle. Voit myös osallistua lähiympäristösi siistimiseen keräämällä roskia kampanjan merkeissä suoraan kunnan omistamiin, yleisiin roska-astioihin.

Voit lukea lisää kampanjasta sipoo.fi:stä tästä linkistä.

Tule mukaan ja haasta myös ystäväsi ja naapurisi siistimään lähiympäristöäsi!

 

Viimeksi muokattu 22.04.2024