Tule kehittämään osallistuvan budjetoinnin asukasideoita työpajoihin Miilin sivistyskeskukseen 28.3. ja 4.4.2023

Asukastyöpajoissa asukkaiden jättämiä ideoita työstetään yhteistyössä asukkaiden ja kunnan asiantuntijoiden kanssa. Ideoiden viimeistelyn pohjalta lopullisen muotonsa saaneet asukasideat etenevät lopulta asukkaiden äänestettäväksi toukokuun aikana.

Asukastyöpajoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Voit saapua paikalle joko koko tilaisuuden ajaksi tai vain osaksi aikaa. Erityisesti ideoiden jättäjiä toivotaan saapuvaksi paikalle! Asukastyöpajoissa on tarjolla pientä purtavaa.

Sisäänkäynti löytyy sivistyskeskuksen keskiosasta – piha- ja parkkialuetta vastapäätä.

Työpajojen järjestämisessä ja toteutuksessa tehdään yhteistyötä Laurea-ammattikorkeakoulun YAMK palvelu- ja liiketoimintamuotoilun opiskelijoiden kanssa.

Asukasideoita jätettiin vajaa 40 kappaletta

Vuoden 2023 #MunSipoo -hankkeessa asukkaiden näkemyksiä Sipoon saariston viihtyisyyden, hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden kehittämiseksi tiedusteltiin 20.2.–10.3.2023 välisenä aikana. Asukkaat aktivoituivat ideoimaan ja monipuolisia kehitysehdotuksia saapui kunnalle yhteensä 36 kappaletta.

– Asukkaat toivoivat saaristoon muun muassa erilaisia tapahtumia, lisää laitureita ja aktiviteetteja kaiken ikäisille. Eritoten saariston virkistysalueiden kehittäminen ja saaristoyhteyksien parantaminen korostuivat asukkaiden ehdotuksissa, hankkeen projektipäällikkö Jere Loikkanen sanoo.

Lue lisää hankkeesta tämän linkin takaa.

Viimeksi muokattu 14.03.2023