Syyslomaohjelmaa nuorille

Liikuntapalvelut houkuttelevat syyslomalla tutustumaan sekä monitoimihallin kuntosaliin että kenttiin. Myös jäähallissa on runsaasti vapaavuoroja. Avoimelle lentopallovuorolle ovat tervetulleita 15-20-vuotiaat tytöt ja pojat. Usein kokeiluun riittää verkkarit ja sisätossut. Kaikki liikuntapalveluiden lomatoiminta on maksutonta. Tarkemmat aikataulu- ja varustetiedot löydät liikuntapalveluiden sivulta. Klikkaa tätä linkkiä.

Nuorisopalvelut puolestaan järjestää retkiä muun muassa Helsingin Malmilla sijaitsevaan Sugoi-pelihalliin sekä Vantaan SuperParkiin. Leireillä voi joko oikeiden eläinten seurassa perinteiseksi muodostuneella maatilaleirillä tai sitten keppihevosten kanssa Träskbergan päiväleirillä. Ilmoittautumis- ja maksutiedot nuorisopalveluiden sivuilta. Klikkaa tätä linkkiä.

Sipoon kunta haluaa taata kaikille turvallisen osallistumisen. Ethän tule paikalle, mikäli sinulla on flunssaoireita. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi lyhyelläkin varoitusajalla. Huolehdi käsienpesusta, yski vain hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. Estetään yhdessä tautien leviäminen.

Viimeksi muokattu 05.07.2022