Syysloman ohjelma 2020 nuorisopalvelut

Huom. Mahdollisuus ohjelmamuutoksiin ja peruuntumisiin pidätetään. Mahdollisten muutosten sattuessa ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä. Leirejä ei myöskään makseta ennen kuin pitäminen on varmistunut. Ilmoittautumiset Sipoon Nuorisopalveluiden syksyn 2020 retkille ja leireille.

Sugoi pelihalli-retki 2.10.2020 klo 16-20:45

Sipoon Nuorisopalvelut järjestää retken Sugoi pelihallin, joka sijaitsee Malmin teollisuusalueella, Helsingissä. Pelivalikoima keskittyy pääosin japanilaisvalmisteisiin peleihin ja pelikoneisiin 90-luvulta tähän päivään saakka, sisältäen muun muassa ajo-, musiikki-, räiskintä-, taistelu- ja urheiluvideopelejä.

Retken hinta on 10€, sisältäen sisäänpääsyn sekä kuljetukset. Lasku lähetetään retken jälkeen kotiin.

Alaikäraja retkelle sekä pelihalliin on 12 vuotta. Mukaan voi ottaa omat eväät. Bussimatkoilla tulee käyttää maskia! Jos osallistujalla ei ole omaa maskia, sen saa nuorisopalveluilta.

Mukaan mahtuu 20 nuorta!

Lisätietoja: Nuoriso-ohjaaja Oskar Käld, oskar.kald@sipoo.fi puh. 050 413 4915 ja https://www.sugoi.fi/

HUOM! Riskiryhmäläisten kannattaa huomioida, että pelihallissa kaikki asiakkaat räpeltävät samoja ohjainlaitteita, eikä pelihallin henkilökunnalla ole mahdollisuuksia puhdistaa ohjaimia käyttäjien välissä.

Ilmoittautuminen:

SuperPark Vantaa retki 15.10.2020 klo 13:15-19:45

Järjestämme retken sisäliikuntapuisto SuperParkkiin. SuperParkissa on superhauska seikkailualue, koko perheen pelailuun sopiva Game Areena ja vauhtilajien ystäville suunnattu Freestyle Hall. Sisäkengät tai sukat ovat pakolliset, joten ottakaa omat mukaan. Skeittaus vaatii kypärän, jos teillä on oma, voi sen ottaa mukaan.

Retken hinta on 25€, sisältäen rannekkeen sekä kuljetukset. Lasku lähetetään retken jälkeen kotiin. Alaikäraja retkelle on 7 vuotta. Mukaan voi ottaa omat eväät, ostaa jotain syötävää ravintolasta tai käydä kaupassa (tien toisella puolella) ohjaajan kanssa tai yksin jos huoltaja antaa luvan.

Lisätietoja: Nuoriso-ohjaaja Oskar Käld, oskar.kald@sipoo.fi puh. 050 413 4915

Bussimatkoilla tulee käyttää maskia! Jos osallistujalla ei ole omaa maskia, sen saa nuorisopalveluilta.

Mukaan mahtuu 30 nuorta! HUOM! Riskiryhmäläisten kannattaa huomioida, että Superparkissa kaikki asiakkaat räpeltävät samoja tarvikkeita, eikä henkilökunnalla ole mahdollisuuksia puhdistaa kaikkia käyttäjien välissä.

Ilmoittautuminen:

Maatilaleiri 14.-17.10.2020, Orimattila

Järjestämme syyslomalla maatilaleirin Orimattilassa. Leiri on kaksikielinen. Leiri alkaa keskiviikkona 14.10. klo. 9.00, jolloin bussi lähtee Söderkullasta, Opintieltä, ja 9.15 Nikkilän Nuorisotalolta. Bussi lähtee takaisin Orimattilasta lauantaina 17.10. klo 16.30, on Nikkilän Nuorisotalolla n. klo. 17.45 ja Opintiellä, Söderkullassa, n. klo. 18.00.

Leirillä pääsee tutustumaan maatilan eläimiin ja toimintaan. Tilalla on hevosia, poneja, koiria, kissoja, kanoja ja lampaita. Yöpyminen yhteismajoituksessa maatilan päätalossa tai teltassa, jos haluaa.

Leirimaksu on 150€. Maksu sisältää kaikki matkat, ateriat ja materiaalit. Lasku lähetetään kotiin jälkikäteen.

Leiri on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille. Bussimatkoilla tulee käyttää maskia! Jos osallistujalla ei ole omaa maskia, sen saa nuorisopalveluilta.

Toivomme että saamme leirille ensisijaisesti uusia osallistujia, jotta mahdollisen monella on mahdollisuus osallistua maatilaleirille. Olethan ystävällinen ja ilmoittaudut vain, jos et ole aikaisemmin ollut meidän järjestämällä maatilaleirillä. Mukaan mahtuu enintään 10 lasta.

Lisätietoja: Nuoriso-ohjaaja Minttu Rantanen, minttu.rantanen@sipoo.fi / puh 050 326 4144

Ilmoittautuminen:

Keppihevosleiri 15-16.10.2020, Träskberga

Sipoon kunnan nuorisopalvelut järjestää keppihevosleirin 15.-16.10.2020 Träskbergassa, Kalkkirannassa. Leiri alkaa torstaina klo. 10 ja päättyy perjantaina klo. 15. Leirillä valmistetaan keppihevonen ja vietetään aikaa yhdessä, saunotaan ja vähän kilpaillaan.

Leirin hinta on 40€ sisältäen ruoat, majoituksen ja materiaalit.

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Ohjaajina toimii nuoriso-ohjaajat Marjo Tani ja Bodil Weckström. Lisätietoa: Nuoriso-ohjaaja Marjo Tani, marjo.tani@sipoo.fi puh. 040 191 4285

Ilmoittautuminen:
Viimeksi muokattu 21.09.2020