Sipoon opiston kevätlukukauden lähiopetuksen rajoitukset jatkuvat 30.4.2021 asti

Sipoon kunta on päättänyt jatkaa rajoitustoimenpiteitä Covid-19 viruksen leviämisen torjumiseksi. Sipoon opiston osalta rajoitukset koskevat aikuisten ryhmäharrastustoimintaa sekä yksityisopetusta ja ovat voimassa 30.4.2021 asti. Tämä tarkoittaa, että kevätlukukauden lähiopetus siirtyy alkavaksi aikaisintaan 3.5.  tautitilanteen niin salliessa.    

Mikäli opettajasi haluaa järjestää huhtikuussa alkavan opetuksen etäopetuksena, hän on yhteydessä opiskelijaryhmiinsä. Mikäli opetus on suunniteltu pidettäväksi etäopetuksena, opetus toteutuu suunnitellusti. Jo alkanut etäopetus jatkuu suunnitelmien mukaan.    

Tällä hetkellä emme tiedä, voidaanko kevätlukukautta kaikkien lähiopetuskurssien osalta aloittaa. Pyrimme järjestämään vaikka lyhyemmänkin kevätlukukauden toukokuusta alkaen, jos rajoitteet voidaan poistaa.    

Rajoitukset eivät koske 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien (vuonna 2008 syntyneet ja nuoremmat). Heidän opetuksensa jatkuu lähiopetuksena.  

Näet kaikki Sipoossa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset kunnan verkkosivuilta. Lisäksi saat tietoa alueellisista ja valtakunnallisista suosituksista ja rajoituksista HUSin verkkosivuilta, Valtioneuvoston verkkosivuilta ja aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Viimeksi muokattu 05.07.2022