Sipoon kirjastot avataan asioinnille ja rajatulle oleskelulle maanantaista 10. toukokuuta alkaen

-Asiakkaat ovat ensi maanantaista alkaen taas tervetulleita tukimaan valikoimaa, lukemaan lehtiä ja nauttimaan muutenkin kirjaston tarjoamista palveluista paikan päällä. Pyydämme kuitenkin, että kirjastossa käydessä noudatetaan turvavälejä, huolehditaan käsihygieniasta ja käytetään kasvomaskia, kirjastopalvelupäällikkö Lea Kuusirati sanoo.

Omatoimikirjasto pysyy vielä suljettuna, mutta Söderkullan kirjastossa otetaan kuitenkin käyttöön itsepalveluajat arkiaamuisin kello 7-10.

Kirjastojen aukioloajat 10.5. alkaen

Helatorstain vuoksi kirjastot sulkevat poikkeuksellisesti ovensa 12.5. jo klo 16.00 ja kirjastot ovat suljettuna kokonaan 13.5.

Pääkirjasto (Pohjoinen koulutie 2)

Palveluajat ma-to 9-20 ja pe-la 9-16. Kirjasto on sunnuntaisin suljettu.

Söderkullan kirjasto (Amiraalintie 2)

Itsepalveluajat ma-pe 7-10
Palveluajat ma-ke 10-20 ja to-pe 10-16. Kirjasto on viikonloppuisin suljettu.

Rajoituksia puretaan asteittain epidemiatilanteen mukaisesti

Epidemiatilanne on mahdollistanut, että koronaviruksen leviämisen estämiseksi asetettuja rajoituksia ja suosituksia on voitu alkaa purkaa asteittain Sipoossa. Kunta aloitti rajoitusten purkamisen lapsia ja nuoria koskevista rajoituksista, kun tänään 3.5. alkaen perusopetuksen luokka-asteet 7-9. ja lukiot siirtyivät takaisin lähiopetukseen. Samalla lievennettiin lasten ja nuorten harrastuksia koskevia rajoituksia.

-Epidemiatilanne vaikuttaa rauhoittuvan Suomessa ja HUS-alueella. Seuraamme epidemiatilannetta tarkasti ja puramme rajoituksia asteittain lisää loppukevään ja alkukesän aikana, jos vain epidemiatilanne sen mahdollistaa, kertoo kunnanjohtaja Mikael Grannas.

Näet kaikki Sipoossa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset kunnan verkkosivuilta tästä linkistä.

 

Viimeksi muokattu 03.05.2021