Sipoo yrittää – ja onnistuu: Jokipuiston hierontapalvelu tarjoaa napakkaa lihaksia muokkaavaa käsittelyä ja helpotusta etätyön aiheuttamiin haasteisiin

Kuka olet ja mikä on yrityksesi nimi, kerro myös hieman taustastasi?

Olen Timo Karjalainen, taustaltani ammattisotilas. Palvelin Rajavartiolaitoksessa eri tehtävissä yhteensä 28 vuoden ajan. Nyt työskentelen yksinyrittäjänä ja yritykseni nimi on Jokipuiston hierontapalvelu.

Oliko yrittäjäksi ryhtyminen sinulle luonteva ratkaisu, liittyikö siihen jotain pelkoja? Entä mikä on mielestäsi parasta yrittäjänä toimimisessa?

Pitkän valtion virkamiesuran jälkeen oli luontevaa ryhtyä yrittäjäksi, eikä asiaan mitään sen kummempia huolia liittynyt. Koska minulla on vahva liikunnallinen tausta, oli urheiluhierojan ammatti luonteva valinta. En itse asiassa vakavasti edes miettinyt muita vaihtoehtoja.

Nautin siitä, että yrittäjänä voin jakaa päivän työt ja muut menot oman aikataulun mukaisesti. Vapaus valita omat työajat on ollut ehdottomasti parasta.

Kerro hieman omasta hierojan työstäsi, minkälaisia asiakkaita sinulla käy?

Tyypillinen asiakkaani on urheilua harrastava, tai muulla tavoin aktiivista elämää elävä ihminen. Vastaanotolleni saapuvat toivovat napakkaa lihaksia muokkaavaa käsittelyä. Huomionarvoisena uutena asiakasryhmänä ovat etätyön aiheuttamista vaivoista kärsivät asiakkaat.

Onko korona-aika vaikuttanut yritystoimintaasi tai toimeentuloosi?

Ensimmäiset viisi viikkoa toiminta oli täysin pysähdyksissä, mutta sen jälkeen korona ei onneksi ole vaikuttanut negatiivisesti asiakasmääriin. Tietenkin osa asiakkaista ei ole korona-aikana käynyt, mutta onneksi uusiakin asiakkaita on riittänyt kiitettävästi.

Millä tavoin Sipoon kunta voisi mielestäsi tukea yrittäjiä?

Sipoon kunta tekee varmasti jo paljon yrittäjien eteen töitä. Tietysti toivoisin, että kunta ostaisi paikallisilta eri sektorin yrittäjiltä palveluja.

Onko sinulla jotain terveisiä, joita haluat lähettää asiakkaillesi – joko jo olemassa oleville tai mahdollisille uusille?

Minulla on ollut onni saada paljon hyviä asiakassuhteita, jonka johdosta työn tekeminen on ollut antoisaa ja koen työni arvokkaaksi. Minuun voi olla aina yhteydessä ja tarjoan palveluja hyvin joustavasti lähestulkoon vuoden jokaisena päivänä.

Olen muuttanut kesäkuun alusta uuteen toimipisteeseen, joten lämpimästi tervetuloa niin vanhat kuin uudet asiakkaat tutustumaan luonnonkauniiseen paikkaan Sommarnäsintielle!

Yhteystiedot

Jokipuiston hierontapalvelu
Sommarnäsintie 28
04130 Sipoo

Puh. 040 76 41 875

www.jokipuistonhierontapalvelu.fi
jokipuistonhierontapalvelu@kotikone.fi

Viimeksi muokattu 04.08.2021