Päiväkoti pikkusydämen pihan laajennus ja Nikkilän keskuspuiston puistoaukion rakennusurakka on käynnistynyt 


Työmaa-alue on aidattu

Päiväkoti Pikkusydämen pihan laajennus ja Nikkilän keskuspuiston puistoaukion rakennusurakka on käynnistynyt.  Rakennustyöt tulevat rajoittamaan alueella kulkemista. Huomiothan muuttuneet kulkuväylät alueella liikkuessasi.

Työmaa-alue on aidattu. Työmaa-alueen ja viereisen hiekkakentän välinen kevyen liikenteen väylä suljetaan työmaaparakkien säilytystä varten rakennusurakan ajaksi.  Työmaaliikenne on ohjattu kulkemaan Isolta Kylätieltä Opistotalon sekä Nikkilän Sydämen välistä Eteläistä koulupolkua pitkin sekä Eteläistä koulutieltä Päiväkoti Pikkusydämen takaa.

Päiväkoti Pikkusydämen piha on poissa käytöstä rakennusurakan ajan

Kun Päiväkoti Pikkusydän on jäänyt kesätauolle kesäkuun lopussa, suljetaan koko piha-alue työmaa-alueeksi. Rakentamisen aikana heinäkuussa Päiväkoti Pikkusydämen piha-alue ei ole yleisessä käytössä turvallisuussyistä.

Rakennusurakan tarkoituksena on laajentaa ja kunnostaa Päiväkoti Pikkusydämen piha-aluetta. Samaan aikaan rakentaa uudenlainen vapaa-ajanviettopaikka Nikkilän Keskuspuiston puistoaukio Nikkilän Sydämen sivistyskeskuksen sekä Päiväkoti Pikkusydämen väliin. Molempien rakennusurakoiden on arvioitu valmistuvan syksyllä 2024. 

Lue lisää täältä: Päiväkoti Pikkusydämen pihan laajennus ja Nikkilän Keskuspuiston puistoaukion rakennusurakka  – Sipoo – Sibbo

Viimeksi muokattu 03.07.2024