Nyt voit hakea kesätöihin Sipoon kunnalle

Hakemukset kunnan kesätyöpaikkoihin jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakuprosessissa auttavat Ohjaamo Sipoon työntekijät. Jos sinulla on kysyttävää kesätyöstä tai sen hakemisesta, otathan yhteyttä Sipoon Ohjaamoon puhelimitse 050 331 4265. Ohjaamo toimii helpdeskinä hakuaikana ja myös nuoren koko kesätyön ajan.

Kesätyöhaku on avoinna tavalliseen tapaan koronaepidemiasta huolimatta, mutta tilannetta seurataan ja kesätyöt pyritään mahdollistamaan epidemiatilanteen ja sen vaatimien turvallisuusohjeiden mukaan.

Yritys voi työllistää nuoren kesätyösetelillä

Sipoolaisille yrityksille ja yhdistyksille kunta tarjoaa mahdollisuuden hakea kesätyöseteleitä nuorten työllistämistä varten.  Kesätyösetelillä voi työllistää 15–19-vuotiaan nuoren kahden tai neljän viikon ajaksi.

Yritykset ja yhdistykset voivat hakea kesätyöseteliä kunnalta verkossa tämän linkin kautta 14.2.2021 mennessä. Setelit jaetaan viikon 8 alussa ilmoittautuneiden kesken. Kesätyösetelin arvo on 150 euroa  kahden viikon kesätyöstä tai 250 euroa neljän viikon kesätyöstä.

Nuoren tulee hakea itse kesätyötä suoraan sellaiselta työnantajalta, jolle on myönnetty kesätyöseteli. Luettelo setelillä kesätyötä tarjoavista yrityksistä ja yhdistyksistä julkaistaan sipoo.fi:ssä tällä sivulla, kun setelit on jaettu.

Linkit:

Kesätyöilmoitus Kuntarekryssä, puisto- ja siivoustyöntekijä
Kesätyöilmoitus Kuntarekryssä, kesätyöt sosiaali- ja terveyspalveluissa
Tietoa kesätöistä ja kesätyöseteleistä sipoo.fi:ssä

 

 

Viimeksi muokattu 01.02.2021