Kesätyöt

Kuva: Suvi Suovaara

Kesätyö Sipoossa tarjoaa näköalapaikan innovatiiviseen ympäristöön ja kiinnostavia tehtäviä palveluhenkisessä ilmapiirissä.

Kunta hakee kesätyöntekijöitä mm. puisto- ja siivoustöihin. Julkaisemme ilmoitukset kesätyöpaikoista kunnan verkkosivustolla pääosin helmikuussa sekä muutamia hakuja myöhemmin kevään aikana. Hakemukset kunnan kesätyöpaikkoihin jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Kesätyöt

Haemme nyt kesätyöntekijöitä mm. puisto- ja siivoustöihin sekä myöhemmin kevään aikana myös nuorisopalveluihin sekä liikuntapalveluiden kausityöhön.

Kesätyöt Kuntarekryssä

Sipoon kunnan kesätyöt sekä korkeakouluharjoittelija-paikat.

Toimi näin

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kaipaat neuvoja kesätyön etsimisessä, voit olla yhteydessä Sipoon Ohjaamoon.

Kesätyösetelit 2024

Sipoolaisille yrityksille ja yhdistyksille kunta on tarjonnut mahdollisuuden hakea kesätyöseteleitä nuorten työllistämistä varten. Kesätyösetelillä mahdollistaa 15–19-vuotiaan nuoren työllistämisen kahden viikon ajaksi.

Yrityksillä ja yhdistyksillä oli mahdollisuus hakea kesätyöseteliä kunnan verkkopalvelussa Omassa asioinnissa (Oma asiointi -> Työ) 6.2-18.3.2024 klo 15  asti. Kesätyösetelin arvo on 300 euroa todennetusta kahden viikon kesätyöstä. Kesätyöseteli maksetaan kesätyöllistäjälle todennetusta kesätyöstä lokakuun 2024 aikana.

Nuoren tulee hakea itse kesätyötä suoraan sellaiselta työnantajalta, jolle on myönnetty kesätyöseteli. Tukea kesätyön hakuun saa Ohjaamo Sipoon Kesätyö HelpDeskistä.

 

HUOM! Kesätyöseteleiden haussa Oma-asioinnissa on havaittu virhe, jota korjataan parhaillaan. Järjestelmä herjaa virheellisesti yritystunnuksilla asioitaessa, että valtuutukset Suomi.fi:ssä eivät ole ajantasalla. Kesätyöseteleiden hakeminen yrityksen tunnuksilla ei siis tällä hetkellä onnistu. Henkilökohtaisella tunnistautumisella kesätyöseteleiden hakeminen onnistuu kuitenkin täysin normaalisti ja suosittelemme häiriön aikana käyttämään tätä kirjautumistapaa. Käsittelemme ainoastaan lomakkeelle täytettyjä yrityksen tietoja. Pahoittelemme häiriötä!

 

Luettelo setelillä kesätyötä tarjoavista yrityksistä ja yhdistyksistä (julkaistaan myöhemmin)

Verkkoasiointi

Linkit