Kesätyöt

Kuva: Suvi Suovaara

Kesätyö Sipoossa tarjoaa näköalapaikan innovatiiviseen ympäristöön ja kiinnostavia tehtäviä palveluhenkisessä ilmapiirissä.

Kunta ottaa kesätyöntekijöitä mm. puisto- ja siivoustöihin. Julkaisemme ilmoitukset kesätyöpaikoista kunnan verkkosivustolla pääasiassa helmikuussa sekä muutamia hakuja myöhemmin kevään aikana. Hakemukset kunnan kesätyöpaikkoihin jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Kesätyöt

Olemme hakeneet kesätyöntekijöitä mm. puisto- ja siivoustöihin ja liikuntapalveluihin sekä nuorisopalveluihin, jossa haastattelu- ja valintaprosessi on vielä meneillään.

Tällä hetkellä haussa olevat kesätyömme sekä korkeakouluharjoittelijan paikat löydät avoimien työpaikkojen ilmoituksista sekä Kuntarekrystä 

Kesätyöt Kuntarekryssä

Sipoon kunnan kesätyöt sekä korkeakouluharjoittelija-paikat.

Toimi näin

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kaipaat neuvoja kesätyön etsimisessä, voit olla yhteydessä Sipoon Ohjaamoon.

Kesätyösetelit 2023

Sipoolaisille yrityksille ja yhdistyksille kunta tarjoaa mahdollisuuden hakea kesätyöseteleitä nuorten työllistämistä varten. Kesätyösetelillä voi työllistää 15–19-vuotiaan nuoren kahden viikon ajaksi.

Yrityksillä ja yhdistyksillä oli mahdollisuus hakea kesätyöseteliä kunnan verkkopalvelussa Omassa asioinnissa (Oma asiointi -> Työ) 10.3.2023 asti. Kesätyösetelin arvo on 300 euroa todennetusta kahden viikon kesätyöstä. Kesätyöseteli maksetaan kesätyöllistäjälle todennetusta kesätyöstä lokakuun 2023 aikana.

Nuoren tulee hakea itse kesätyötä suoraan sellaiselta työnantajalta, jolle on myönnetty kesätyöseteli. Tukea kesätyön hakuun saa Ohjaamo Sipoon Kesätyö HelpDeskistä

Luettelo setelillä kesätyötä tarjoavista yrityksistä ja yhdistyksistä

Verkkoasiointi

Linkit