Kesätyöt

Kesätyö Sipoossa tarjoaa näköalapaikan innovatiiviseen ympäristöön ja kiinnostavia tehtäviä palveluhenkisessä ilmapiirissä.

Kunta ottaa kesätyöntekijöitä mm. puisto- ja siivoustöihin, terveyden- ja sairaanhoitoon. Julkaisemme ilmoitukset kesätyöpaikoista kunnan verkkosivustolla helmikuussa. Hakemukset kunnan kesätyöpaikkoihin jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Kesätyöt

Hakemukset kunnan kesätyöpaikkoihin jätettiin tänäkin vuonna sähköisesti Kuntarekryn kautta 1.2.- 1.3.2021 välisenä aikana seuraaviin tehtäviin:

  • Kesätyö, puisto- ja siivoustyöntekijät
  • Kesätyö, terveyden- ja sairaanhoitopalvelut
  • Kausityöntekijä, liikuntapaikat

Saimme yhteensä 139 hakemusta siivous- ja puistotöihin sekä 8 hakemusta liikuntapaikkojen kausityöhön. Olemme nyt valinneet 13 puistotyöntekijää, 5 siivoustyöntekijää ja 2 kausityöntekijää kesän ajalle. Haastateltuihin ja valittuihin on henkilökohtaisesti oltu yhteydessä.

Kiitokset jo kaikille teille, jotka haitte kesätyöpaikkaa!

Sosiaali- ja terveysosaston sijaisuuksiin valittiin sijaisia mahdollisuuksien ja tehtävien kelpoisuusvaatimuksien mukaan ja hakuaika jatkui pidemmälle kesään.

Toimi näin

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kaipaat neuvoja kesätyön etsimisessä, voit olla yhteydessä Sipoon Ohjaamoon.

Kesätyösetelit 2021

Sipoon kunta tarjoaa sipoolaisille yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuuden hakea kesätyöseteleitä nuorten työllistämistä varten ja tästä on lähetetty yrityksille ja yhdistyksille tiedote. Kesätyösetelillä voi työllistää 15-19-vuotiaan (synt. vuosina 2002-2006) nuoren kahden tai neljän viikon ajaksi.

Kesätyöseteleitä haettiin tänä vuonna enemmän kuin viime vuonna. Hakuaika loppui 14.2.2021. Kesätyösetelin arvo on 150 euroa (2 viikkoa) tai 250 euroa (4 viikkoa). Kesätyösetelit on nyt jaettu yrityksille/yhdistyksille.

Nuoret ovat itse hakeneet kesätyötä työnantajalta, jolle on myönnetty kesätyöseteli (luettelo yrityksistä ja yhdistyksistä alta).

Linkit