Kesätöiden ja kesätyöseteleiden haut Sipoon kuntaan starttaavat

Hakemukset kunnan kesätyöpaikkoihin jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakuprosessissa auttavat Ohjaamo Sipoon työntekijät. Jos sinulla on kysyttävää kesätyöstä tai sen hakemisesta, otathan yhteyttä Sipoon Ohjaamoon puhelimitse 050 331 4265. Ohjaamo toimii helpdeskinä hakuaikana ja myös nuoren koko kesätyön ajan. Lisäksi ohjaamo ja etsivä nuorisotyö järjestävät 8.2 (Söderkulla, S-marketin yläkerta) sekä 15.2 (Nikkilä, Artturi) yhteiset kesätyöinfot nuorille.

Yritys voi työllistää nuoren kesätyösetelillä

Sipoolaisille yrityksille ja yhdistyksille kunta tarjoaa mahdollisuuden hakea kesätyöseteleitä nuorten työllistämistä varten. Kesätyösetelillä voi työllistää 15–19-vuotiaan nuoren vähintään kahden viikon ajaksi. Yhden työnantajalle myönnetyn kesätyösetelin arvo on 300 euroa.

Yritykset ja yhdistykset voivat hakea kesätyöseteliä kunnan verkkopalvelussa Omassa asioinnissa (Oma asiointi -> Työ) 18.3.2024 klo 15 mennessä. Setelit jaetaan viikolla 12 ilmoittautuneiden kesken.

Nuoren tulee hakea itse kesätyötä suoraan sellaiselta työnantajalta, jolle on myönnetty kesätyöseteli. Luettelo setelillä kesätyötä tarjoavista yrityksistä ja yhdistyksistä julkaistaan sipoo.fi:ssä tällä sivulla sen jälkeen, kun setelit on jaettu.

Linkit:

Sipoon kunta Kuntarekryssä
Tietoa kesätöistä ja kesätyöseteleistä sipoo.fi:ssä

 

Viimeksi muokattu 07.02.2024