Etäopetusta jatketaan Sipoossa luokka-asteilla 7.–9. ja lukioissa 11.4. saakka

-Epidemiatilanne on yhä vakava ja koronaviruksen on epäilty leviävän aiempaa herkemmin myös lasten ja nuorten kautta. Vaikka me haluaisimmekin palata lähiopetukseen, on epidemian hillitsemiseksi tarpeen jatkaa etäopetusta vielä, kunnanjohtaja Mikael Grannas kertoo.

Sipoossa etäopetus toteutetaan siten, että oppilaan koulupäivä noudattaa lukujärjestystä etäopetusjakson aikana ja näin oppilaiden päivittäinen vuorokausirytmi säilyy samanlaisena kuin lähiopetuksessa. Erityisen tuen, joustavan perusopetuksen ja valmistavan opetuksen oppilaiden opetus toteutetaan kuitenkin lähiopetuksena myös luokka-asteilla 7.–9.

Huoltajat ja oppilaat saavat tarkemmin tietoa etäopetuksesta Wilman kautta. Lounasjakelua ei valitettavasti enää ehditä järjestää ensi viikolle luokka-asteille 7.–9., eikä ensi viikolle voi tilata noutoruokapaketteja. Syynä tälle on se, että kansalliset linjaukset etäopetuksen jatkamisesta venyivät liian myöhäksi luokka-asteiden 7.–9. osalta, mutta pääsiäisen jälkeisellä viikolla lounasjakelu jatkuu. Lukio-opiskelijoille lounasjakelu toimii ensi viikollakin tavalliseen tapaan, koska lukion etäopetuksen jatko oli tiedossa jo aiemmin.

Muita koronavirusrajoituksia ja suosituksia kunta päätti jatkaa huhtikuun loppuun saakka jo viime viikolla koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Näet kaikki Sipoossa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset kunnan verkkosivuilta.

 

Viimeksi muokattu 29.03.2021