Ensi viikolla voit hakea kesätöihin Sipoon kunnalle

Hakemukset kunnan kesätyöpaikkoihin jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakuprosessissa auttavat Ohjaamo Sipoon työntekijät. Jos sinulla on kysyttävää kesätyöstä tai sen hakemisesta, otathan yhteyttä Sipoon Ohjaamoon puhelimitse 050 331 4265. Ohjaamo toimii helpdeskinä hakuaikana ja myös nuoren koko kesätyön ajan.

Kesätyöhaku on avoinna tavalliseen tapaan koronaepidemiasta huolimatta, mutta tilannetta seurataan ja kesätyöt pyritään mahdollistamaan epidemiatilanteen ja sen vaatimien turvallisuusohjeiden mukaan.

Yritys voi työllistää nuoren kesätyösetelillä

Sipoolaisille yrityksille ja yhdistyksille kunta tarjoaa mahdollisuuden hakea kesätyöseteleitä nuorten työllistämistä varten. Kesätyösetelillä voi työllistää 15–19-vuotiaan nuoren kahden tai neljän viikon ajaksi. Kesätyöseteleitä jaetaan tänä vuonna merkittävästi enemmän kuin edellisvuonna valtuuston osoitettua lisää määrärahaa nuorten kesätöihin palkkaamiseen.

Yritykset ja yhdistykset voivat hakea kesätyöseteliä kunnan verkkopalvelussa Omassa asioinnissa (Oma asiointi -> Työ) 28.2.2022 mennessä. Setelit jaetaan viikolla 10 ilmoittautuneiden kesken. Kesätyösetelin arvo on 150 euroa kahden viikon kesätyöstä tai 250 euroa neljän viikon kesätyöstä.

Nuoren tulee hakea itse kesätyötä suoraan sellaiselta työnantajalta, jolle on myönnetty kesätyöseteli. Luettelo setelillä kesätyötä tarjoavista yrityksistä ja yhdistyksistä julkaistaan sipoo.fi:ssä tällä sivulla sen jälkeen, kun setelit on jaettu.

Linkit:

Sipoon kunta Kuntarekryssä
Tietoa kesätöistä ja kesätyöseteleistä sipoo.fi:ssä

Lisätiedot:

Työllisyyspäällikkö Lassi Puonti, lassi.puonti@sipoo.fi, puh. 040 191 4425

 

Viimeksi muokattu 25.01.2022