Aikuisten ryhmäharrastuksia pääsee taas järjestämään Sipoon kunnan ulkotiloissa 24.5. alkaen

Yli 20-vuotiaiden aikuisten ryhmäharrastuksia voi järjestää kunnan hallinnoimissa ulkotiloissa 24.5. alkaen korkeintaan 10 osallistujan ryhmissä ja turvallisuusohjeita noudattaen. Ryhmäharrastuksissa tulee käyttää kasvomaskia aina muutoin kuin urheilusuorituksen aikana. Harrastuksessa tulee pyrkiä välttämään lähikontakteja, mutta pelinomainen harjoittelu on sallittua. Läsnäolijat tulee kirjata ylös. Tarkemmat turvallisuusohjeet on kerrottu kunnan verkkosivuilla rajoituksista ja suosituksista kohdassa ”harrastukset”.

Maanantaista 24.5. alkaen nostetaan myös lasten harrastuksissa sisätiloissa sallittua enimmäisryhmäkokoa. 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien lasten harrastuksissa sisätiloissa saa olla korkeintaan 20 osallistujaa ryhmässä 24.5. alkaen. Aiempi rajoitus on ollut 10 osallistujaa.

Lisäksi lasten ja nuorten harrastuksiin liittyvä kilpailutoiminta ulkona mahdollistetaan heti rajoitetusti vuonna 2001 syntyneille ja tätä nuoremmille. Toiminnassa on noudatettava harrastustoiminnan terveysturvallisuusohjeita. Kisojen yleisöä koskevat aluehallintoviraston päätökset on huomioitava yleisötilaisuuksien osanottajamäärästä.

Lisäksi kunta suosittelee, että yksityistilaisuudet rajoitettaisiin enintään kuuteen henkilöön toistaiseksi. Aiempi suositus oli, ettei yksityistilaisuuksia, mukaan lukien perhetapahtumat, järjestettäisi lainkaan. Uusi suositus on voimassa heti.

Näet kaikki Sipoossa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset kunnan verkkosivuilta tästä linkistä.

Viimeksi muokattu 17.05.2021