Sijaisten rekrytointi ja keikkatyöt

Sijaisten rekrytointi ja keikkatyöt

Haemme usein sijaisia ja keikkatyöntekijöitä kouluihin ja varhaiskasvatukseen. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat yhdestä päivästä useampaan viikkoon tai kuukauteen. Keikkatöissä kartutat osaamistasi ja työskentelet silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Lastenhoitajat

Etsimme aidosti lastenhoitotyöstä kiinnostuneita sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin eli keikkatyöhön suomen- ja ruotsinkielisiin päiväkoteihin Sipoon alueella. Tehtäviä ovat pääasiassa lastenhoitajan ja päiväkotiavustajan tehtävät. Sijaisuudet vaihtelevat yhdestä päivästä useisiin viikkoihin. Sijaisena voit itse päättää missä päiväkodeissa tai esikouluissa olet käytettävissä ja milloin voit tehdä sijaisuuksia.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen lasten ja nuorten parissa työskentelystä sekä alan koulutuksen, mutta meillä voit myös kerryttää alan kokemusta. Päivähoidon sijaisilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa rikosrekisteriotetta.

Sipoon päiväkoteihin sijaiseksi ja keikkatyöhön haetaan Sarastia Rekryn kautta. Sarastia Rekry on nyt Tempore.

Opettajat

Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista kouluissa, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan koulun rehtoriin. Kouluissa tarvitaan ajoittain sijaisia myös aamu- ja iltapäivätoimintaan sekä koulunkäynninohjaajien tehtäviin.

Toimi näin

Jos sinulla on kysyttävää keikkatöistä, ota yhteyttä kunnan rekrytointiin. Varhaiskasvatuksen keikkatyöhakemukset jätetään SarastiaRekryn eli Temporen kautta https://tempore.fi/tule-keikkalaiseksi/

Löydät avoimet työpaikkamme, kuten pidemmät sijaisuudet ja määräaikaiset sekä vakituiset työt kotisivuiltamme sekä Kuntarekry-sivustolta.