Omakotitalotonttien varaaminen ja ostaminen

Uusia omakotitaloja kartanonrinteellä Sipoossa

Sipoon kunta myy omakotitalotontteja asemakaavoitetuilta alueilta Söderkullasta ja Nikkilästä. Uusilta asemakaava-alueilta tontit joko arvotaan hakijoiden kesken, tai luovutetaan tarjouskilpailun perusteella. Mikäli ensimmäisen hakukierroksen jälkeen jää vapaita tontteja, ne asetetaan vapaaseen myyntiin. Pidempään myynnissä olleita tontteja on mahdollisuus myös vuokrata.

Toimi näin

Vapaassa myynnissä olevia tontteja voi varata sähköpostitse. Laita sähköposti viestiin minkä tontin haluat ostaa, ostajien nimet ja yhteystiedot sekä osuudet tontista. Uusien alueiden tonttien hakumenettelystä tiedotetaan erikseen.

Omakotitalotonttien varausmaksu on 500€ ja se tulee maksaa tontin myyntipäätöksen saatu lainvoiman muuten tontinvaraus raukeaa. Tontin varausaika ilmenee myyntipäätöksestä ja on yleensä 6 kuukautta. Tontinoston yhteydessä ostajalta peritään myös tontin lohkomiskustannukset 990€.

Kenelle ja millä ehdoin

Kunnan tontinluovutusperiaatteissa on kerrottu tarkemmin miten ja millä ehdoilla tontteja luovutetaan. Niihin kannattaa tutustua ennen tontin varaamista.

Maksullisuuden tiedot

Maksullinen