Kunta työnantajana

Me Sipoossa haluamme kehittyä ja kokeilla uusia toimintatapoja. Työntekijämme ottavat aktiivisesti roolia oman työnsä ja työyhteisön kehittämisessä. Tavoitteenamme on tulla tunnetuksi rohkeista ja luovista ratkaisuistamme.

Sipoossa panostetaan hyvään johtajuuteen. Jokaisella on oikeus hyvään ja tasapuoliseen johtajuuteen. Tarjoamme esimiehille koulutusta ja tavoitteenamme on valmentava ote johtamiseen kaikilla aloilla.

Sipoossa palveluita tuotetaan sosiaalisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Työnantajana olemme vastuullinen ja tahdomme työskennellä aktiivisesti yhdenvertaisuuden toteutumisen eteen.

Keitä Sipoossa työskentelee?

Vuoden 2022 lopussa Sipoon kunnan palveluksessa työskenteli 1 265 henkilöä. Hyvinvointialuemuutoksen jälkeen suurin osa työskentelee kasvatus- ja opetustehtävissä. Tämän lisäksi meillä työskennellään mm. hallinnollisissa ja teknisissä tehtävissä.

Sipoo on juuri sopivan kokoinen organisaatio. Panostamme verkostomaiseen työtapaan ja yhteistyö kunnan eri toimijoiden välillä on sujuvaa. Sipoossa jokainen työntekijä viestii aktiivisesti sekä kollegoidensa että kuntalaisten kanssa. Yli puolet henkilöstöstämme asuu Sipoossa. Henkilöstömme keski-ikä on 46,1 vuotta.

Henkilöstöedut Sipoossa:

Työterveyshuolto

Kunnan työntekijöiden työterveydestä huolehtii Kuninkaantien työterveys. Sen tavoitteena on huolehtia ennakoivasti henkilöstön työkyvystä koko työuran ajan.
 

Lounasruokailu

Henkilöstöllä on mahdollisuus ruokailla työnantajan kompensoimaan edulliseen hintaan henkilöstöruokalassa tai kunnan kouluilla ja päiväkodeilla.
 

Työn ja muun elämän yhteensovittaminen

Haluamme tukea henkilöstöämme löytämään sopivan tasapainon työn ja muun elämän välillä. Otamme huomioon perheellisten työntekijöiden tarpeet. Meillä on mahdollisuus etätyöskentelyyn ja työn osa-aikaistamiseen.
 

Modernit työvälineet

Sipoossa on modernit työvälineet ja suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin teknisiin ratkaisuihin ja digitaalisiin apuvälineisiin. Panostamme työn ergonomiaan, kuten sähköpöytiin ja erilaisiin työskentelyratkaisuihin.
 

Liikunta- ja virkistysmahdollisuudet

Käytämme Smartumin virikekorttia. Työntekijöillä on mahdollisuus varata myös maksuttomia vuoroja koulujen liikuntasaleista ja monitoimihallista henkilökuntaryhmille. Tarjoamme mahdollisuuksia osallistua mm. ohjattuihin liikuntaryhmiin, hyvinvointiryhmiin ja kulttuuriesityksiin.
 

Työsuhdeasunnot

Työntekijöiden on mahdollista vuokrata kunnan henkilöstöasuntoja.

 

Toimi näin

Henkilöstöraportissa voit tutustua tarkemmin henkilöstöpolitiikkaamme ja muihin henkilöstöasioihin.

Uratarinoita voit katsoa oheisen linkin kautta.