Kirjastojen kokoushuoneet

Sipoon kirjastoilla on kokoushuoneet pääkirjastossa Nikkilässä ja Söderkullan kirjastoissa. Päivisin kokoustilat ovat Sipoon kunnan käytössä.

Kokoushuoneiden varaaminen on maksutonta ja niitä saa käyttää voittoa tuottamattomiin tilaisuuksiin. Kirjasto pidättää oikeuden muuttaa tai perua varauksia.

Toimi näin

Varaa kokoushuone Timmi-palvelun kautta. Varaaminen edellyttää rekisteröitymistä. Sipoon kunnan Timmi-pääkäyttäjä hyväksyy käyttäjätunnuksen ja sen jälkeen pääset varaamaan.

Näin varaat kokoushuoneen:

  1. Valitse Varauskalenteri
  2. Valitse haluamasi Tilaprofiili – Päivitä kalenteri
  3. Klikkaa yläkulmassa näkyvää kalenteri-kuvaketta
  4. Siirry Ajankohta-välilehdelle ja valitse päivä kalenterista klikkaamalla. Kuukautta voi vaihtaa kalenterin nuolista tai pudotusvalikosta. Klikkaa näyttöön avautuvalta kalenterilta haluttua kohtaa (aika, tila), silloin aukeaa Varaushakemus-ikkuna. Valkoiset kohdat ovat vapaita, värilliset ovat varauksia ja harmaita ei ole mahdollista varata.
  5. Täytä varaushakemus-ikkunan kentät ja Varaustieto (esim. tapahtuman nimi) ja Luokittelu (harjoitus, muu tapahtuma).
  6. Varaushakemus lähetetään vihreällä Luo hakemus -painikkeella käsiteltäväksi.
  7. Ohjelma lähettää varauksentekijälle sähköpostin jonka jälkeen kunnan henkilökunta käsittelee varaushakemuksen ja lähettää asiakkaalle sähköpostin.

Hyvä tietää: Varaus ei näy kalenterissa heti. Varaukset eivät muodostu suoraan kalenteriin, koska kunnan henkilökunta hyväksyy kaikki varaukset.

Verkkoasiointi