Nuorisopassi

Sipoo on ottanut käyttöön 7., 8., ja 9. -luokkalaisille suunnatun Nuorisopassin 9.1.2024.

Mikä on Nuorisopassi?

Nuorisopassi on mobiilisovellus, jossa on erilaisia liikunta–ja kulttuuriharrastusetuja (esim. Ilmaisia kuntosalikäyntejä ja etuja kunnan yrityksiin), sekä ilmoituksia tarjolla olevista nuorille tarkoitetuista tapahtumista kunnan alueella ja myöhemmässä vaiheessa myös mahdollisesti lähikuntien alueella.

Edut ovat lapselle tai nuorelle ilmaisia ja niiden tarkoitus on aktivoida ja innostaa mielekkääseen tekemiseen vapaa-ajalla.

Etuja lisätään ja muokataan jatkuvasti. Parhaiten ajan tasalla eduista pysyt lataamalla sovelluksen ja seuraamalla sieltä tulevaa ilmoittelua.

Tervetuloa Nuorisopassin käyttäjäksi!
Lisätietoja sovelluksesta Nuorisopassin nettisivuilta

Miten Nuorisopassin saa?

Nuori saa edut käyttöönsä lataamalla Nuorisopassisovelluksen sovelluskaupasta ja kirjautumalla sovellukseen niillä tunnuksilla, mitä koulussakin käytetään.

Nuorisopassin lataaminen nuoren puhelimeen onnistuu vain huoltajan suostumuksella, joka annetaan Wilmassa olevalla lomakkeella.

Huoltaja, käy antamassa suostumuksesi – nuori, tervetuloa käyttämään Nuorisopassia!

Kuinka Nuorisopassia käytetään?

Kuinka Nuorisopassi otetaan käyttöön?

Kun huoltaja on antanut luvan Wilmassa löytyvällä lomakkeella, Nuorisopassi on nuorella ladattavissa sovelluskaupassa.

 1. Lataa Nuorisopassi puhelimeesi
 2. Kirjaudu sovellukseen klikkaamalla keskimmäistä symbolia etusivulla (O365) ja kirjoittamalla siihen koulun sähköpostiosoitte (esimerkiksi etunimi.sukunimi@edu.sipoo.fi) ja sama salasana, jolla kirjautuminen koulun koneille ja Wilmaan tapahtuu.
 3. Näet edut sovelluksessa listattuna
 4. Valitse sinua kiinnostavin etu, näytä puhelimen näytöltäsi etu edun tarjoajan edustajalle paikan päällä. Aktivoitte edun yhdessä ja etu muuttuu käytetyksi eduksi listauksessa.
 5. Seuraa saldoasi ja ilmoittelua siitä, kuinka voit saada lisää etua
 6. Nauti vapaa-ajastasi yksin tai yhdessä kavereiden kanssa
 7. Jos sinulla tai kavereillasi tulee mieleen etu tai tapahtuma kunnassasi, johon haluaisitte edun, vinkatkaa nuorisotyöntekijöitä(Yhteystiedot: Nuorisopalveluiden yhteystiedot – Sipoo – Sibbo)

Haluatko tarjota palveluasi Nuorisopassiin?

Arvoisa yhteistyökumppani, käytössämme on Suomen laajimmin käytössä oleva nuorille tarkoitettu hyvinvointisovellus Nuorisopassi. Nuorisopassitoimijana pääset osaksi laajaa verkostoa, saat omalle toiminnallesi positiivista näkyvyyttä ja uusia harrastajia. Olisiko sinulla tarjota kohderyhmälle soveltuvaa toimintaa tai onko sinulla hyödyntämisen arvoisia etuja, joita haluaisit päästä markkinoimaan nuorille?

Kuinka toimia

 1. Ota yhteyttä sähköpostitse nuorisopassi@sipoo.fi tai kunnan nuorisopalveluihin: https://www.sipoo.fi/palvelu/nuorisopalveluiden-yhteystiedot/
 2. Tarjontasi syötetään puolestasi Nuorisopassiin ja se on heti nähtävillä valitsemallesi kohderyhmälle.
 3. Markkinoi ja toteuta toimintaasi
 4. Nuori ostaa palveluasi aktivoimalla edun Nuorisopassisovelluksessa. (Edun aktivoiminen tapahtuu vasta paikan päällä. Muista katsoa, että etu vahvistuu käytetyksi)
 5. Aktivoitu etu näkyy Nuorisopassisovelluksessa nuoren saldossa sekä hallintajärjestelmässä.
 6. Toteutuneet käytöt näkyvät Nuorisopassista automaattisesti tulevissa raporteissa.

Nuorisopassissa ei ole kyse hankintasopimuksesta, vaan avoimella menettelyllä toteutetusta puitejärjestelystä,

 • johon pääsevät mukaan kaikki soveltuvuusehdot täyttävät toimittajat
 • joka ei sisällä vertailua
 • jossa asiakas tekee lopullisen valinnan näiden välillä.

Yhteystiedot ja tietosuojaseloste

Jäikö sinulle kysyttävää? Onko sinulla kysymys, johon et löytänyt vastausta näiltä sivuilta, tai Nuorisopasssin omilta sivuilta
Laita viestiä nuorisopassi@sipoo.fi tai ole yhteydessä kunnan nuorisotyöntekijöihin (Yhteystiedot: Nuorisopalveluiden yhteystiedot – Sipoo – Sibbo)
Rekisteröityjen tietosuojaselosteen löydät nettisivultamme kohdasta Tietosuojaselosteet