Yrittäjäviikko huipentui Yrittäjäpäivät-tapahtumaan 8.–9.9.2023

Käsiä yhteen, sipoolaiset yrittäjät! Ensimmäistä kertaa järjestetyt Yrittäjäpäivät tulivat ja menivät, ja ne olivat menestys! 

Perjantaina 8.9., saimme nauttia inspiroivasta seminaarista huippupuhujien johdolla, verkostoitua yritystreffeillä ja oppia viisauksia yrittäjyydestä. Seminaaripäivän päätteeksi Sipoon Yrittäjät oli järjestänyt disco-teemaisen iltagaalan, josta ei säihkettä ja vauhtia puuttunut! Gaalassa palkittiin Sipoon Yrittäjien toimesta Vuoden Yrittäjä 2023 Riika Pikkuvirta, Oy Box Café & Grill Ab Ja Sipoon Vuoden Yksinyrittäjä Marika Törrönen, Marikan Puutarhapalvelut Perenna ja Penkki Oy. 

Lauantaina 9.9. paikalliset yrittäjät, taidealan ammattilaiset, käsityöläiset, koululaiset ja muut loistavat tekijät esittelivät palveluitaan ja tuotteitaan, luoden unohtumattoman messutunnelman. Tapahtumassa oli myös koululaisten yritysideoita esittelevä pitchaus-kilpailu, johon saatiin yhteensä kahdeksan yritysideaa, joita lapset ja nuoret esittelivät arvovaltaiselle tuomaristolle! Paikalla oli noin 30 näytteilleasettajaa ja yli parisataa kävijää päivän aikana. 

Yrittäjäpäivät tarjosivat unohtumattomia hetkiä, mahdollisuuden oppia uutta ja tilaisuuden esitellä liikeideoita. Seuraavat Yrittäjäpäivät 2024 ovat jo suunnitteilla, ja ne tulevat olemaan vieläkin upeammat!

 

Viimeksi muokattu 19.09.2023