Yrittäjäpäivät tuo syyskuussa paikallisia yrittäjiä esiin sipoolaisille Juhlatalolla

– Yrittäjäpäivien tavoitteena on sekä lisätä yrittäjien hyvinvointia että sipoolaisten yritystuntemusta. Lisäksi Yrittäjäpäivät tarjoaa sipoolaisille koululaisille yrityskasvatusta, kertoo elinkeinopäällikkö Katri Roivainen.

Koululaiset kilpailevat yritysideoillaan

Lauantaina 9. syyskuuta Yrittäjäpäivät tarjoavat kaikille sipoolaisille avoimen tapahtuman, jonka osana on koululaisille ja opiskelijoille suunnattu kilpailu yritysideasta.  Koululaiset ja opiskelijat pääsevät esittelemään yleisölle itse kehittämiään yritysideoita niin sanotussa Pitchaus-kilpailussa. Pitchaus tarkoittaa idean myymistä jollekin tuntemattomalle.

Kilpailussa koululaiset kilpailevat siis parhaasta yritysideasta ja sen myyvästä esittelystä yleisölle. Tarkoituksena on vahvistaa nuorten innovatiivisuutta, yrittäjyystaitoja sekä esiintymistaitoja. Kilpailuun houkutellaan koululaisia ja opiskelijoita mukaan yhteistyössä kunnan koulutuksen toimialan ja koulujen kanssa.

Koululaiset esittelevät yritysideoitaan kello 12-13 ja kilpailun palkinnot jaetaan kello 13.30.

Tule mukaan markkinahulinaan 9. syyskuuta

Koululaisten kilpailun lisäksi lauantaina on luvassa Juhlatalolla markkinahulinaa koko perheelle. Paikalliset yrittäjät, käsityöläiset ja yhdistykset esittelevät ja myyvät omia palveluitaan sekä tuotteitaan. Paikalla voit myös tavata ilmielävänä Sibbe-suden.

Tapahtuma järjestetään Juhlatalolla (Vanha vesitorninmäki 1) kello 10–15. Osallistuminen on kaikille avointa ja maksutonta. Tervetuloa mukaan!

Myös näytteilleasettajaksi pääsee mukaan maksutta. Yritykset, yhdistykset ja muut halukkaat voivat ilmoittautua myymään ja esittelemään tarjontaansa Sipoon yrittäjien verkkosivuilta.

Yrittäjille tarjolla tietoa ja verkostoitumista

Tapahtuman ensimmäinen päivä perjantai 8. syyskuuta tarjoaa yrittäjille seminaarin muodossa kiinnostavia puhujia, yritystreffejä, verkostoitumista, tietoiskuja ja työpajoja. Seminaariin osallistuminen on maksutonta. Seminaari alkaa kello 9 ja päättyy kello 15 Juhlatalolla (Vanha vesitorninmäki 1).

Seminaarissa kuullaan puhujina Noora Fagerströmiä ja Olli Keskistä. Fagerström on Jungle Juice Barin perustaja, nykyinen kansanedustaja ja enkelisijoittaja. Kummelistakin tuttu Keskinen puhuu paremman työpäivän ideasta, eli siitä kuinka tehdä yhä parempaa tulosta yhä vähemmällä vaivalla. Yrittäjät pääsevät myös verkostoitumaan keskenään esimerkiksi yritystreffien muodossa.

Seminaariin voi ilmoittautua mukaan maksutta Sipoon yrittäjien verkkosivuilta. Perjantaina on lisäksi tarjolla Juhlatalolla yrittäjille maksullinen iltagaala, johon niin ikään voi ilmoittautua mukaan Sipoon yrittäjien verkkosivuilta.

Linkit:

Kaikille avoin lauantain tapahtuma Sipoon tapahtumakalenterissa

Tietoa Yrittäjäpäivistä ja ilmoittautuminen Sipoon yrittäjien verkkosivuilla

 

 

Viimeksi muokattu 23.08.2023