Uusi maksuton liikuntaneuvontapalvelu lapsille ja nuorille Sipoossa

Liikuntaneuvontaa voi saada eri tavoin. Ensimmäinen vaihtoehto on, että terveydenhuollon ammattilainen lähettää lähetteen liikuntaneuvojalle sähköpostitse. Tämän jälkeen liikuntaneuvoja ottaa yhteyttä perheeseen sopiakseen ensimmäisen tapaamisajan. Toinen vaihtoehto on, että nuori tai hänen huoltajansa varaavat ajan itse. Tämä onnistuu ottamalla suoraan yhteyttä liikuntaneuvojaan ja sopimalla tapaamisesta.

Lapsi tai nuori voi osallistua liikuntaneuvonnan tapaamisiin joko yksin tai yhdessä aikuisen kanssa. Huoltajan osallistuminen on erittäin tärkeää, joten on suositeltavaa, että huoltaja olisi mukana tapaamisissa aina kun mahdollista. Tapaamispaikka sovitaan ajanvarauksen yhteydessä. Yksi tapaaminen kestää yleensä 1–1,5 tuntia, ja ohjauksen kesto määrittyy yksilöllisesti, mutta se kestää yleensä 9–12 kuukautta.

Oletko kiinnostunut lisäämään arkiaktiivisuuttasi, löytämään liikunnallisen harrastuksen tai haluatko olla energisempi, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Tai tarvitsetko apua lapsesi liikunnallisuuden tukemisessa?

Jos vastasit kyllä, varaa aika lasten ja nuorten maksuttomaan liikuntaneuvontaan:

  • Sähköposti: liikuntaneuvonta@sipoo.fi
  • Puhelin: 0406190578

Aikuisille kunnalla on ollut tarjolla liikuntaneuvontaa jo pidempään. Lisää tietoa aikuisten liikuntaneuvonnasta ja varausohjeet saat tästä linkistä.

Viimeksi muokattu 24.06.2024